Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pixar

Het belooft weer hilarisch te worden!

Woody en co zijn terug van weggeweest: Pixar deelt eerste ‘Toy Story 4’-teaser

De redactie

Volgende zomer keren Woody en zijn vrienden, maar liefst 24 jaar (!) na het origineel, terug naar de bioscoop. En afgaande op de eerste, zojuist online gegooide teaser wordt dat gezellig, chaotisch en bovenal weer heel erg grappig!


Het is alweer bijna tien jaar geleden dat Woody, Buzz Lightyear en de rest van Andy’s speelgoed in de bioscoop te zien waren in ‘Toy Story 3’. Dat was niet alleen verrassend sterk vervolg, maar ook nog eens een verrassend duistere Pixar-film. Ging het voor jou net wat te ver? Afgaande op de gloednieuwe teaser die vandaag online verscheen gaat het er in ‘Toy Story 4‘ een stuk gezelliger aan toe. Alhoewel…

Forky de plastic vork


In de trailer dansen alle bekende ‘Toy Story‘-personages, die voor het eerst leerden kennen in 1995, zij aan zij op de dromerige hippieklanken van Judy Collins’ ‘Both Sides Now’. Maar één onbekend personage, genaamd Forky, strooit roet in het eten. Meer nog: de plastic vork speelt een grotere rol in de film dan je misschien zou denken. Het stuk mislukte speelgoed is in dit vervolg namelijk de aanjager voor een nieuwe avontuurlijke roadtrip van Woody en zijn vrienden. Hoe het ook zij, wij pakken onze zakdoekjes er alvast bij!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Toy Story 4’ draait vanaf juni 2019 in de bioscopen.


 

 

Tekst: Justine Wouterson


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '