Home Lifestyle Film Disney en Pixar lossen eindelijk de officiële ‘Toy Story 4’-trailer

Disney en Pixar lossen eindelijk de officiële ‘Toy Story 4’-trailer

We zien heel wat oude bekenden, maar ook nieuwe personages.

© Disney-Pixar

We hebben er even op moeten wachten, maar zonet losten Disney en Pixar ein-de-lijk de volledige trailer voor ‘Toy Story 4’. De nieuwe beelden geven ons nóg meer redenen om reikhalzend uit te kijken naar het moment waarop de film in de zalen verschijnt.

Tien jaar na de laatste ‘Toy Story’-film komt de vierde in de reeks eindelijk dichterbij. Na de eerste teaserbeelden die we in november en in februari te zien kregen, liet Disney zonet eindelijk de officiële trailer op ons los. En die doet ons reikhalzend uitkijken naar een bioscoopbezoek in juni, wanneer de film eindelijk in de zalen zal komen.

Forky steelt de show

In eerdere teasers kregen we Forky al te zien, het nieuwste personage dat meteen ook een hoofdrol in de film mag vertolken. Forky is een zelfgemaakt speeltje van Bonnie, die nu het oude speelgoed van Andy in haar bezit heeft. De spork, want Forky is lepel noch vork, wordt door Bonnie afgedankt nadat hij altijd haar favoriete speelgoed was.

Zo wordt hij verplicht zijn plekje te vinden tussen het andere speelgoed, maar daar is Forky nog niet klaar voor, dus slaat hij op de vlucht en beleeft hij een heus avontuur. Woody, die over hun nieuwe lotgenoot inzit, besluit Forky achterna te gaan om hem terug naar huis te halen. Als dat maar goed afloopt…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Naast enkele oude bekenden, zoals Buzz Lightyear en Bo-Peep (eindelijk!), zien we ook heel wat nieuwe personages een rol innemen. Benieuwd wat dat gaat geven op het grote scherm!

Lees ook: