Home Lifestyle Film VIDEO: deze nieuwe beelden van ‘Toy Story 4’ moet je gezien hebben

VIDEO: deze nieuwe beelden van ‘Toy Story 4’ moet je gezien hebben

De film komt uit in juni 2019.

Afgelopen weekend vond in de Verenigde Staten de Super Bowl plaats. Naast een optreden van Maroon 5 kregen de aanwezige fans nog een leuk extraatje. De makers van ‘Toy Story 4’ hebben namelijk nieuwe beelden vrijgegeven en daar komen onze favoriete figuurtjes meteen voor een eerste opdracht te staan.

Op een volledige trailer is het nog even wachten, maar tijdens de Super Bowl kregen de aanwezigen alvast een nieuwe teaser voor ‘Toy Story 4’ te zien. In de beelden zie je hoe Woody en Bo Beep op zoek zijn naar hun vriend Buzz die vastgepind is op de muur van een kersmisattractie. Hopelijk kunnen de twee hem op tijd vinden voor hij gewonnen wordt en met iemand als prijs mee naar huis gaat.

De vierde film komt uit in juni 2019, maar liefst 24 jaar na het origineel. Ook ‘Toy Story 3’ kwam al meer dan tien jaar geleden uit. In het aankomende vervolg zien we alle bekende personages terug en leren we ook iemand nieuw kennen namelijk Forky. De plastic vork speelt een behoorlijk grote rol in de film en zou weleens voor wat problemen kunnen zorgen…


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.