Home Lifestyle Film Disney heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer het vervolg op ‘Maleficent’ uitkomt

Disney heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer het vervolg op ‘Maleficent’ uitkomt

De originele film kwam uit in 2014.

Angelina Jolie heeft de laatste jaren vooral achter de camera doorgebracht om zich te kunnen concentreren op haar regisseerwerk, maar binnenkort is de actrice weer op het grote scherm te zien. In oktober komt namelijk het vervolg van ‘Maleficent’ in de zalen en daar speelt de brunette opnieuw de hoofdrol in.

In 2017 bevestigde Angelina Jolie op het Telluride Film Festival dat ze zou meespelen in het vervolg op ‘Maleficent’. ‘We zijn bezig met het script en het vervolg gaat echt heel sterk zijn’, klonk het toen bij Angelina. Toch bleef het de afgelopen jaren stil rond de sequel, maar hier kwam vandaag gelukkig verandering in.

Disney heeft op hun Instagram alvast de titel en de releasedatum van de tweede film bekendgemaakt. Zo komt ‘Maleficent: Mistress of Evil‘ in oktober 2019 in de zalen. In de Instagrampost zien we Angelina Jolie als haar personage, maar over de rest van de cast wordt voorlopig niet gesproken. Het is momenteel dus onduidelijk of Elle Fanning en Brenton Thwaites zullen terugkeren in het tweede deel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: