Home celebs NO WAY: staat Brangelina’s scheiding on hold?

NO WAY: staat Brangelina’s scheiding on hold?

Het ziet ernaar uit dat Brad en Angelina hun relatie opnieuw een kans geven.

De wereld stond vorige zomer even stil toen Angelina Jolie (42) en Brad Pitt (53) aankondigden na elf jaar uit elkaar te gaan, waarvan twee jaar getrouwd. Bijna een jaar later is het echter niet zeker of Brangelina ook effectief doorgaat met de scheiding.

‘Hij wil haar terug’

Volgens ‘Us Weekly’ hebben Brad Pitt en Angelina Jolie hun echtscheiding voorlopig on hold gezet. ‘De scheiding gaat niet door’, aldus een bron van het magazine. ‘Ze hebben de afgelopen maanden niets gedaan om de scheiding te finaliseren en iedereen in hun entourage denkt dat ze dat ook nooit gaan doen.’

Ze hebben de afgelopen maanden niets gedaan om de scheiding te finaliseren.

Waarom veranderde Jolie (42) – die de scheiding aanvroeg – van gedachten? Volgens ‘Us Weekly’ doet Pitt (53) er alles aan om zijn leven te beteren en zijn ex terug te winnen. ‘Hij drinkt niet meer en wil haar terug’, meent dezelfde bron. ‘Hij wist dat hij een probleem had en dat hij dat moest aanpakken. Dat is het enige wat ze ooit gewild heeft.’

Pitt openhartig over drankprobleem en daddy issues

Oké, dit verhaal komt van een tabloid, dus laten we het met een korrel zout nemen. Al kloppen sommige details wel. Zo vertelde de vader van zes in maart in ‘GQ Style’ dat hij sinds een tijdje geen druppel meer aanraakt. ‘Ik dronk zo veel dat ik een Rus onder tafel kon drinken met zijn eigen wodka’, dixit Pitt.

Ik dronk zo veel dat ik een Rus onder tafel kon drinken met zijn eigen wodka

In datzelfde interview was de ‘Inglourious Basterds’-acteur ook erg openhartig over zijn tekortkomingen als vader. Pitt en Jolie hebben samen zes kinderen: Maddox (15), Pax (13) en Zahara (12) werden in eerste instantie geadopteerd door hun moeder en later door hun vader, Shiloh (11) en de tweeling Knox en Vivienne (9) zijn Brangelina’s biologische kinderen.

‘Ik groeide op met een ‘vader-weet-het-best’-mentaliteit. Mijn vader was in mijn ogen lange tijd almachtig en supersterk. Ik leerde de man nooit echt kennen’, vertelde hij. ‘Sinds de scheiding besef ik dat ik meer moet zijn voor mijn kinderen. Ik moet het hen tonen. En ik ben er niet geweldig goed in geweest.’ Zou Pitt dus echt zijn leven weer op het goede spoor hebben gekregen?

Uiteraard is er nog niets bevestigd, maar dit verhaal geeft ons alvast hoop. Misschien is de liefde dan toch niet dood.

Bronnen: Glamour UK en Daily Mail

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.