Home Lifestyle Film ZIEN: angstaanjagende trailer van nieuwste Netflixfilm ‘The Perfection’

ZIEN: angstaanjagende trailer van nieuwste Netflixfilm ‘The Perfection’

Deze horrorprent is niet voor schijtluizen.

© netflix

Netflix heeft een nieuwe horrorfilm uit, en die blijkt enorm de moeite te zijn. Kijkers van over de hele wereld vinden ‘The Perfection’ een schitterende, maar tegelijkertijd walgelijke kijkervaring.

Streamingdienst Netflix heeft alweer een pareltje online staan, namelijk ‘The Perfection’. De horrorfilm gaat over een muzikaal wonderkind dat de nieuwe sterleerling van haar oude school opzoekt. Hun ontmoeting leidt helaas tot een reeks verschrikkelijke gebeurtenissen. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Logan Browning en Allison Williams.

Schitterend maar walgelijk

De film staat sinds 24 mei op Netflix, en al heel wat mensen gingen de uitdaging aan om hem te bekijken. Twitteraars zijn het er bijna unaniem over eens dat het een schitterende film is, maar dat je beter geen schijtluis bent als je hem wil zien. Heel wat scènes zijn immers doodeng en bijzonder walgelijk.

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld en wil je het gewoon met eigen ogen zien? Duw dan op die playknop! Wil je je toch eerst wat voorbereiden, bekijk dan de trailer hieronder. Enkele tips: doe het niet terwijl je aan het eten bent, zet je geluid wat stiller of helemaal uit, doe het bij voorkeur niet alleen, maar in het gezelschap van je vrienden of je lief (tegen wie je dicht aan kan kruipen) en laat wat lichten aan. You’re welcome!


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.