Home Lifestyle Film ZIEN: officiële trailer van allernieuwste Tarantino-film ‘Once Upon A Time In Hollywood’

ZIEN: officiële trailer van allernieuwste Tarantino-film ‘Once Upon A Time In Hollywood’

Twee redenen om te gaan kijken? 1. Leonardo DiCaprio. 2. Brad Pitt.

© Sony Pictures Entertainment

Als er één film is die je deze zomer móet zien, dan is het ‘Once Upon A Time In Hollywood’. Het allernieuwste meesterwerk van Quentin Tarantino met in de hoofdrol Brad Pitt en Leonardo DiCaprio komt op 14 augustus in de bioscoop. Nog niet overtuigd? Bekijk dan zeker de trailer.

Elke film van regisseur Quentin Tarantino is een schot in de roos. De filmmaker heeft een eigen, speciale en superherkenbare stijl wat hem al duizenden lovende kritieken en nog veel meer fans opleverde. Zijn nieuwste werk heet ‘Once Upon A Time In Hollywood’ en is een eerbetoon aan de gloriedagen van de filmindustrie in deze Amerikaanse wijk.

Sterrencast

Als hoofdrolspelers wist Tarantino twee toppers te strikken: Leonardo DiCaprio en Brad Pitt. Twee mannen waar de tijd blijkbaar geen vat op heeft, want dayum ze zien er nog steeds heerlijk uit! Leo speelt Rick Dalton, een voormalige TV-ster, en Brad is zijn vaste stuntdubbel Cliff. Hun beste jaren zijn eigenlijk achter de rug, maar ze proberen toch nog werk te vinden in een filmlandschap dat ondertussen enorm veranderd is.

Als tweede verhaallijn zit de moord op de bekende actrice Sharon Tate doorheen de film geweven. De knappe blondine komt naast Rick wonen, en wordt in 1969 brutaal vermoord door haar andere buurman Charles Manson.

Naast deze twee grote namen doen ook wijlen Luke Perry, Dakota Fanning, Margot Robbie en Al Pacino mee. De film komt op 14 augustus in de cinema. Als je nog niet overtuigd bent van de cv van Tarantino of door de sterrencast van de film, bekijk dan zeker de officiële trailer.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.