Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO Max

Tv-gids opentrekken en programmeren maar!

KIJKTIP: HBO Max-serie ‘The Flight Attendant’ komt naar Play5

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Goed nieuws voor de klassieke tv-kijkers die al lang de HBO Max-serie ‘The Flight Attendant’ willen volgen. De reeks met Kaley Cuoco in de hoofdrol komt namelijk héél binnenkort naar Play5. Tv-gids opentrekken en programmeren maar!

‘The Flight Attendant’ ging normaal gezien maar één seizoen krijgen, maar de thriller met ‘The Big Bang Theory’-actrice Kaley Cuoco in de hoofdrol was zo’n succes dat het ook een tweede kreeg. Beide seizoenen staan intussen op Streamz, maar ook voor niet-abonnees is er nu goed nieuws. Play5 gaat de internationale serie namelijk uitzenden. En dat al vanaf volgende woensdag!

In de serie wordt de alcoholistische stewardess Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) na een wilde nacht in een hotelkamer in Bangkok wakker naast een dode man (Michiel Huisman). Uit paniek ruimt ze de plaats delict op en reist ze terug naar New York. Daar wordt ze opgewacht door de FBI en wordt ze al snel een hoofdverdachte in de zaak. Ze moet dan ook haar naam zien te zuiveren. 

De reeks is gebaseerd op het gelijknamige boek van Chris Bohjalian. Vanaf 25 januari is er elke woensdag een dubbelaflevering van ‘The Flight Attendant’ om 20u35 op Play5 te zien.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '