Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney+

Nog nooit eerder waren ze in zo'n groot gevaar!

TRAILER: gevaar, vergiffenis en uiteraard de überschattige Baby Yoda in seizoen 3 van ‘The Mandalorian’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Zet je schrap, want vanaf 1 maart krijg je opnieuw een overload aan schattigheid – en avontuur uiteraard – dankzij Baby Yoda in het langverwachte derde seizoen van ‘The Mandalorian’. De trailer ziet er alleszins veelbelovend uit!

We moeten toegeven dat we iets met groene ‘beestjes’ hebben. Na de grumpy, maar eigenlijk toch wel aandoenlijke Grinch veroverde enkele jaren geleden een ander exemplaar de harten van miljoenen mensen wereldwijd: Grogu of Baby Yoda. Dé ster van de populaire serie ‘The Mandalorian’. Zelfs kijkers die niks met ‘Star Wars’ hebben of hadden, zijn verknocht aan de reeks.

Herenigd

Nog anderhalve maand en het langverwachte derde seizoen komt eindelijk, na meer dan twee jaar (!), uit. Wie de vorige seizoenen nog niet zag, opgepast spoiler alert! In de laatste afleveringen van seizoen twee zagen we hoe Baby Yoda opnieuw werd ontvoerd door de kwaadaardige Gideon. Mando of Din Djarin (Pedro Pascal) deed er natuurlijk alles aan om the child terug te halen en slaagde daar gelukkig in. De bedoeling was om Grogu terug te brengen naar zijn eigen mensen, de Jedi. Mando geeft Baby Yoda dan ook mee aan Luke Skywalker.

In de trailer van seizoen drie zien we – tot onze grote vreugde – dat Mando en Baby Yoda opnieuw herenigd zijn. Ze trekken opnieuw samen op avontuur en staan oog in oog met nieuwe vijanden. Gelukkig kunnen ze rekenen op de steun van hun trouwe vrienden, want nog nooit eerder waren ze in zo’n groot gevaar! Ondertussen wil Mando ook vergiffenis vragen aan zijn mensen in Mandalore voor de fouten die hij maakte. Baby Yoda toont trouwens nog maar eens dat zijn krachten niet te onderschatten zijn! Dat belooft.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ kan je vanaf 1 maart zien op Disney+.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '