Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney+

We vangen een glimp op van Cara Delevingnes personage en ook Amy Schumer duikt op!

TEASER: het trio van ‘Only Murders in the Building’ wordt er in het tweede seizoen verder ingeluisd

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het tweede seizoen van ‘Only Murders in the Building’ komt steeds dichterbij. Terwijl we ongeduldig aftellen, loste Hulu een nieuwe teaser waaruit we nog meer kunnen afleiden over de nieuwe afleveringen. We vangen ook een glimp op van Cara Delevingne’s personage en ook Amy Schumer duikt op!

We wisten al dat het tweede seizoen van ‘Only Murders in the Building’ vanaf 28 juni te streamen is op Disney+. Nog een dikke maand geduld dus!

Op het einde van het eerste seizoen zagen we dat Mabel, Oliver en Charles de moord op Tim Kono oplosten en de dader werd gearresteerd, maar al snel vond er alweer een nieuwe moord plaats. Bunny werd met Mabels breinaald in Mabels appartement vermoord. Maar volgens de kunstenares is het niet wat het lijkt. En net op dat moment valt de politie binnen. Daardoor werden Mabel, Oliver en Charles gearresteerd... Wat een cliffhanger!

Bewijsmateriaal

In het tweede seizoen wordt het trio na ondervraging vrijgelaten, maar eenmaal thuis worden ze er verder ingeluisd. Overal in hun appartmenten duikt er bewijsmateriaal op. Het enige wat ze kunnen doen, is opnieuw de echte moordenaar zoeken. In de trailer zien we ook Cara Delevingne opduiken, en ook Amy Schumer en Shirley MacLaine hebben een rol in de serie. En er blijkt ook een geheime tunnel in het gebouw te zijn. Dat belooft!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '