Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© 2022 Disney and its related entities

'De chemie tussen de twee is zo overtuigend. Het is prachtig om te zien', aldus showrunner John Hoffman.

ZIEN: dit topmodel wordt de love interest van Selena Gomez in ‘Only Murders in the Building’

Annelies Hart

Het is al langer bekend dat er een tweede seizoen van ‘Only Murders in the Building’ komt, maar nu komen we ook met mondjesmaat meer info over die nieuwe afleveringen te weten. De release staat gepland voor 28 juni en we krijgen er meteen wat nieuwe gezichten bij. Daar zit ook een liefje voor Mabel, Selena Gomez’ personage, tussen!

Een maand geleden kregen we nog heugelijk nieuws te horen, want toen kondigde de cast van de Hulureeks ‘Only Murders in the Building’ aan dat het tweede seizoen vanaf 28 juni te zien is. Veel meer informatie werd nog niet prijsgegeven, alleen dat het dynamische trio dat in de hoofdrol schittert opnieuw terugkeert om moorden op te lossen.

Selena Gomez, Martin Short en Steve Martin (respectievelijk Mabel Mora, Oliver Putnam en Charles-Haden Savage) doen er in het tweede deel van de komische misdaadreeks alles aan om de dader te vinden van de schokkende moord op Arconia Board President Bunny Folger. Alleen raken ze er zo hard in verwikkeld dat de buren hen nu als verdachten gaan zien.

Cara Delevingne

Tijdens het eerste seizoen van OMITB hadden een heleboel grote beroemdheden een gastrolletje en in het tweede deel zal dat niet anders zijn. Martin Short kondigde aan dat Amy Schumer en Shirley MacLaine volgend seizoen naar het Arconia (het appartementsgebouw waar de hoofdrolspelers wonen) komen. ‘De kwaliteit van acteurs die deze show aantrekt, maakt het ontzettend leuk om aan het werk te gaan’, aldus de acteur.

Maar zij zijn niet de enige nieuwe gezichten, want ondertussen raakte ook bekend dat het personage van Selena Gomez kan rekenen op een love interest: Alice. Die rol wordt gespeeld door model, actrice en goede vriendin van Gomez, Cara Delevingne. Showrunner John Hoffman vertelde aan Vanity Fair: ‘Het was geweldig dat die twee elkaar kenden en zich op hun gemak voelden. De chemie is zo overtuigend en het is prachtig om te zien.’

Rachel Murray via Getty Images

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '