Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

En jawel hoor: Ben Affleck is ook van de partij!

TRAILER: Jennifer Lopez legt ziel bloot in de documentaire ‘Halftime’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Let’s get loud, want Jennifer Lopez (52) krijgt binnenkort een documentaire op Netflix! De streamingdienst deelde zopas de trailer, waarin we een kwetsbare, onzekere, maar ook ongelooflijk sterke J.Lo te zien krijgen. Wij zijn nu al benieuwd!

De Netflixdocumentaire ‘Halftime’ volgt Jennifer Lopez en neemt je samen met haar mee naar enkele van de meest memorabele, maar ook pijnlijke momenten uit haar carrière. Daarnaast geeft de film een intiem kijkje in het tweede deel van haar leven, waarin ze zichzelf herontdekte, mama werd, en haar roots leerde omarmen. De rode draad doorheen de documentaire? J.Lo’s doorzettingsvermogen en vertrouwen in zichzelf, al krijgen we ook een kwetsbaar kantje van de artieste te zien.

Laag zelfbeeld

‘Ik stond constant in de publieke belangstelling, en begon echt te geloven wat ze over mij zeiden en schreven’, horen we haar zeggen. Niet veel later zien we haar in de trailer huilen en stelt ze zich kwetsbaar op. ‘Het was echt heel moeilijk. Ik kreeg er een laag zelfbeeld van. Ik moest daarom echt opnieuw uitzoeken wie ík ben, en enkel nog dat geloven.’

Naast J.Lo duiken onder anderen ook haar dochter Emme, danscrew én hubby to be Ben Affleck op. ‘Ik vroeg haar ooit of al die commentaar haar niets deed, en ze antwoordde dat ze dat had zien aankomen’, horen we hem zeggen. Of hun relatie ook aan bod zal komen, is nog niet helemaal duidelijk. Wij kijken er hoe dan ook al naar uit!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Halftime’ staat vanaf 14 juni op Netflix.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '