https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Play4

Van verkleedpartijtjes over (bijna) botsingen in de jachthaven tot misselijk worden in een reuzenrad.

TEASER: Gert en co leven als God(inn)en in Frankrijk in seizoen 2 van ‘De Verhulstjes’

Herlinde Matthys

Na het grote succes van ‘De Verhulstjes’ krijgt de realityreeks rond het leven van Gert Verhulst en zijn gezinnetje een tweede seizoen. Dit keer volgen we de avonturen van Gert, Viktor, Marie, Ellen en co in het mondaine Saint-Tropez. Play4 loste de eerste beelden en er wordt weer heel wat gelachen.


De Verhulstjes‘ was zo’n programma waarvan je dacht dat je het niet ging volgen, maar waar je uiteindelijk elke aflevering van hebt gezien omdat het gewoon heerlijke feelgood televisie is! We waren dan ook enthousiast, en helemaal niet verbaasd, dat Play4 een tweede seizoen aankondigde. Voor de nieuwe afleveringen ruilde de familie hun villa in Oostduinkerke in voor een stulpje in Saint-Tropez. De pater familias kocht daar twee jaar geleden een luxueuze villa met uitzicht op zee en daar bracht de familie een welverdiende vakantie door.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door De Verhulstjes (@deverhulstjes)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Van verkleedpartijtjes over anaalklieren tot (bijna) botsingen


Gelukkig mocht de cameracrew mee op reis om al die hilarische momenten onder de Franse zon vast te leggen. Play4 loste een teaser van seizoen 2 en het wordt onmiddellijk duidelijk dat we weer heel wat zullen lachen. Misselijk worden in een reuzenrad, bijna botsen met een jacht in de haven, het Franse woord voor anaalklieren opzoeken terwijl ze cruisen in een cabrio – daar zullen Marcel en Leo (hopelijk) wel voor iets tussenzitten -, snorkelen en surfen op het helderblauwe water, verkleedpartijtjes en uiteraard veel eten en drinken.

Wanneer we ‘De Verhulstjes’ seizoen 2 op Play4 kunnen verwachten, is voorlopig nog niet bekend. Eerder werd wel al gezegd dat er dit jaar in plaats van een lang seizoen, twee korte seizoenen van telkens zes afleveringen komen wegens de drukke agenda van Gert. We weten ook al dat alle gezinsleden opnieuw van de partij zijn. Marie neemt ook Jef mee op reis, maar het valt af te wachten of we ook een glimp zullen opvangen van Viktors nieuwe vriendin Sara.


 


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content