Home Lifestyle Populaire realityreeks ‘De Verhulstjes’ krijgt een tweede seizoen

Populaire realityreeks ‘De Verhulstjes’ krijgt een tweede seizoen

In de nieuwe afleveringen ruilen Gert, Ellen, Viktor en Marie hun villa in Oostduinkerke in voor een stulpje in Saint-Tropez.

De Verhulstjes tweede seizoen
© Play4

De populaire realityreeks ‘De Verhulstjes’ krijgt een tweede seizoen. Voor de nieuwe afleveringen ruilen Gert, Ellen, Viktor en Marie hun villa in Oostduinkerke in voor een stulpje in Saint-Tropez.

Goed nieuws om deze maandagochtend te beginnen, want ‘De Verhulstjes‘ krijgt een tweede seizoen! Dat verklapte de pater familias Gert Verhulst aan Het Laatste Nieuws. Gert is vanaf vanavond 19 april opnieuw van maandag tot en met donderdag te zien aan de zijde van James Cooke in hun nieuwe talkshow ‘De Cooke & Verhulst Show’, maar daarna zoekt hij samen met zijn hele gezin even warmere oorden op. Ze trekken voor enkele weken naar hun villa in de populaire Franse badplaats Saint-Tropez. Ze zullen daar niet enkel genieten van een welverdiende vakantie, maar ook nieuwe afleveringen van ‘De Verhulstjes’ inblikken.

Twee (!) nieuwe seizoenen

‘We hebben met z’n allen een heel goed gevoel overgehouden aan die eerste reeks’, vertelt Gert in Het Laatste Nieuws. ‘En de kijker was duidelijk ook geïnteresseerd. Het was dus vrij snel duidelijk dat er een tweede seizoen zou komen.’ Kijkend Vlaanderen was inderdaad, net als ons, gek op de avonturen die Gert en co beleefden en toen de afleveringen van het eerste seizoen elke donderdagavond werden uitgezonden, werd dat met stip op één ons favoriete moment van de week.

Gert heeft dit jaar een ontzettend drukke agenda. Naast de talkshow die zes weken zal duren, staat er waarschijnlijk ook een nieuw seizoen van ‘Dancing with the Stars‘ en ‘Gert Late Night‘ op het programma. Het was een hele puzzel om de nieuwe afleveringen van ‘De Verhulstjes’ daar tussen te doen passen en daarom kozen ze ervoor om dit jaar twee korte seizoenen van telkens zes afleveringen te maken.

Gelukkige mens

De Studio 100-baas bewijst zo nog maar eens dat alles wat hij aanraakt in goud verandert. Hij wil zich ook blijven vernieuwen en zocht daarom naar een nieuwe invalshoek voor het tweede seizoen van ‘De Verhulstjes’. Hun Nederlandse ‘tegenhangers’, de Meilandjes, trokken al eens naar Tenerife en Lapland voor de opnames. De familie Verhulst kiest voor Saint-Tropez. ‘Ik heb daar twee jaar geleden een villa met uitzicht op zee gekocht om daar mijn oude dag door te brengen’, zegt Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws. ‘Het was al lang mijn droom om een stekje te hebben in Zuid-Frankrijk. Ik hou van die Franse sfeer. Het voelt als thuiskomen. Ik ben er een gelukkige mens.’

Dit keer krijgen we dus te zien hoe een familievakantie er bij De Verhulstjes uitziet. ‘Lekker niksen’, lacht Gert. ‘Maar ook Saint-Tropez ontdekken. Met de fiets eropuit trekken, naar de beroemde strandjes gaan.’ Alle gezinsleden zijn van de partij, zelfs Leo en Marcel reizen mee. Marie neemt haar vriend Jef mee, maar Gert heeft geen idee of Viktors vriendin Sara ook van de partij zal zijn.

Lees ook: