Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO

De Vlaamse streamingdienst zal vanaf 10 mei nieuwe titels van HBO Max aanbieden.

Reboots van ‘Gossip Girl’ en ‘Sex and the City’ dit jaar nog op Streamz

Streamz breidt zijn samenwerking met HBO uit. Vanaf maandag 10 mei verschijnen nieuwe titels van HBO Max, het streamingplatform van de zender dat voorlopig enkel in de VS beschikbaar is, op die manier ook snel bij ons. Dit jaar nog kijk je op Streamz naar de reboots van ‘Gossip Girl’ en ‘Sex and the City’ en de special van ‘The Fresh Prince of Bel-Air’.


Bijna een jaar geleden lanceerde betaalzender HBO, gekend voor topreeksen als ‘Game of Thrones’, ‘Sex and the City’, ‘Big Little Lies’ en ‘Euphoria’, een eigen streamingdienst in de Verenigde Staten. Het platform zou ook naar Europa moeten komen, maar in afwachting daarvan geniet je vanaf mei op Streamz van heel wat HBO Max-titels.

© HBO

Op maandag 10 mei verschijnen onder meer ‘The Flight Attendant’, een geprezen reeks met Kaley Cuoco in de hoofdrol, en de sci-fireeks ‘Raised by Wolves’ tussen het Streamz-aanbod. Later dit jaar mogen Streamz-abonnees ook ‘And Just Like That’, de reboot van ‘Sex and the City’ verwachten. Maar eerst is het deze zomer tijd voor de langverwachte ‘Gossip Girl’-reboot. Vandaag werd bekend dat die in de Verenigde Staten in juli zal uitkomen. Het is nog niet duidelijk of die timing ook voor Streamz geldt. Ook nog dit jaar verschijnt op Streamz de ‘Fresh Prince of Bel-Air’-reünie. De cast, waaronder Will Smith, kwam samen voor een avond vol nostalgische gesprekken. Een exacte datum voor de aflevering is er nog niet.

© HBO

Vlaamse content


Streamz blijft ook inzetten op eigen content. In de zomer verschijnt ‘F*ck You Very Much’, een Streamz Original met Frances Lefebure in de hoofdrol. Zij speelt An, een chaotische dame die plotsklaps besluit om haar leven over een andere boeg te gooien.

© Streamz

Ella Leyers zal te zien zijn in de spannende dramareeks ‘Storm Lara’, eveneens een Original. De vierdelige dramareeks gaat over alle facetten van de liefde: de opwinding van pril geluk, de sleetsheid van een al wat langere relatie maar ook jaloezie, overspel, schaamte en schuld. Op 16 juni al verschijnt ‘Glad IJs’, een komische misdaadreeks met onder meer Lucas Van den Eynde.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '