https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle OYA LÉLÉ: ‘K2 zoekt K3’ zoekt bubbels die in de publieksjury willen...

OYA LÉLÉ: ‘K2 zoekt K3’ zoekt bubbels die in de publieksjury willen zetelen

Beslis zelf mee over wie de opvolger wordt van Klaasje.

k2 zoekt k3 publieksjury
© VTM

De zoektocht naar een nieuw K3’tje wordt in het tv-programma ‘K2 zoekt K3’ gegoten. Dat zal dit najaar op de buis komen en de opnames starten deze zomer. Je kan je vanaf nu met je bubbel inschrijven om in de publieksjury te zetelen en dus mee te beslissen wie de opvolger wordt van Klaasje.

Je herinnert je vast wel de vier speciale tribunes met daarin de publieksjury uit ‘K3 zoekt K3’. Er was een voor de grootouders, de papa’s, de mama’s en natuurlijk de kinderen. Elke kandidate moest met een K3-liedje eerst drie van de vier groepen overtuigen en kon dan verder zingen voor de vakjury die bestond uit Gert Verhulst, Karen, Kathleen en Josje.

Bubbels van vier personen

Ook bij het nieuwe programma heeft het publiek een stem! ‘K2 zoekt K3’ is namelijk op zoek naar mensen die willen oordelen over de zangtalenten en het totale pakketje van de deelnemers. De publieksjury zal bestaan uit bubbels van telkens vier personen en dit in alle mogelijke variaties. Denk maar aan gezinnen, vrienden, collega’s enzovoort. De enige voorwaarde is dat de juryleden minstens acht jaar zijn. Studio 100 zoekt een goede mix van jong en oud, en zowel Nederlanders als Belgen.

Dit is de ideale kans voor wie deze zoektocht letterlijk vanop de eerste rij wil meemaken en zelf iets te zeggen wil hebben over wie Hanne en Marthe zal vervoegen op het podium. De opnames gaan door in Vilvoorde en dat op vijf verschillende dagen: woensdag 9 juni, vrijdag 11 juni, zondag 13 juni, woensdag 16 juni en zaterdag 19 juni. Je moet met je vaste bubbel op al deze opnamedagen aanwezig kunnen zijn.

Op wat ga je letten?

Je kan je inschrijven op deze website. Je moet enkele algemene gegevens achterlaten zoals je naam, leeftijd en geboortedatum. Verder vragen ze een groepsfoto van je bubbel, waarom jullie een goede jury zouden zijn en op wat jullie gaan letten. Veel succes!

Lees ook: