Home Lifestyle Je kan je vanaf nu inschrijven voor het nieuwe seizoen van ‘Blind...

Je kan je vanaf nu inschrijven voor het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’

Welke singles durven het avontuur aan te gaan?

blind getrouwd inschrijven
© vtm

Het afgelopen zesde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ was geen groot succes. Er zag maar een koppel van de vier een toekomst samen. Toch blijven VTM en de experten in de wetenschap geloven en zoeken ze vrijgezellen die zich willen inschrijven voor het nieuwe seizoen.

Zat jij de afgelopen zondagavonden ook elke keer met een grote glimlach te kijken naar Candice en Marijn, want hoe schattig zijn die samen? Riep je steevast naar je televisiescherm dat Nathalie zich meer moest openstellen voor Dennis? Geloofde je er rotsvast in dat Hanne en Davy meer raakvlakken hadden dan ze dachten? En zag je eigenlijk wel waarom Veerle en Sven gematcht werden? Dan ben jij –  als je vrijgezel bent –  misschien wel de ideale kandidaat om mee te doen aan het nieuwe seizoen. VTM zoekt namelijk singles die het avontuur van hun leven willen aangaan in het zevende seizoen van ‘Blind Getrouwd’.

Succesverhaal

Vorige seizoenen bewezen al dat je prins(es) op het witte paard vinden echt wel kan gebeuren aan de hand van een wetenschappelijke match. Kijk maar naar Veerle en Nick, Stijn en Nuria en Evelien en Nicolas. Er zijn zelfs al een aantal ‘Blind Getrouwd’-baby’s die later ongetwijfeld het spannende verhaal zullen te horen krijgen van hun ouders over hoe ze elkaar voor de allereerste keer ontmoetten.

Durf jij je romantische lot in de handen van de experten leggen en ben je single? Dan kan jij je vanaf nu inschrijven op de website van VTM. De enige voorwaarde is dat je ouder moet zijn dan 25 jaar. Succes!

Lees ook: