Home Lifestyle SINGLES, UNITE: je kan je inschrijven voor een nieuw seizoen van ‘First...

SINGLES, UNITE: je kan je inschrijven voor een nieuw seizoen van ‘First Dates’

Gastheer Patrick, barman Bram en serveersters Leena en Katelen zullen je met open armen ontvangen.

first-dates-inschrijven
© vrt

Eén laat weten dat de deuren van het ‘First Dates’-restaurant binnenkort weer opengaan. En dat betekent dat jij kans kan maken op een tête-à-tête met wat weleens jouw levenspartner zou kunnen worden. De inschrijvingen zijn geopend, dus waar wacht je nog op?

Yes, corona of niet: er komt een nieuw seizoen van ‘First Dates’! Wie deelnemen aan het  zevende seizoen van ‘Blind Getrouwd’ misschien net iets te angstaanjagend vindt, kan zich dus aan een etentje in het romantische restaurant in Mechelen wagen. En zeg nu zelf: geen originelere manier om een lief/soulmate/partner in crime te scoren dan in het bijzijn van gastheer Patrick, barman Bram en serveersters Leena en Katelen, toch?

Myriam en Bieke

En oké, niet elke match was een even groot succes, maar Cupido schoot de voorbije twee seizoenen toch al een aantal keer stevig raak. Ken je bijvoorbeeld Myriam en Bieke uit het vorige seizoen nog? ‘Ik denk wel dat de vibes er zijn. Nu moeten we elkaar ontdekken’, zei Myriam na afloop van hun date in het restaurant. En jawel hoor: na hun first date vonden ze de liefde bij elkaar. Eén nodigde het koppel onlangs uit voor een terugblik en de twee hebben nog geen moment spijt gehad dat ze zich inschreven voor het programma. ‘We hebben elkaar ontdekt’, lacht Myriam in de video. ‘Jij geeft mij een veilig gevoel. Dat was al tijdens de eerste date zo en dat is altijd zo gebleven’, voegt Bieke daar nog aan toe.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Je inschrijven voor het nieuwe seizoen van ‘First Dates’ kan op de website van Eén. Tip: neem er je tijd voor, want je moet een waslijst aan vragen beantwoorden. Wanneer het derde seizoen uitgezonden zal worden, is nog niet helemaal duidelijk.

Lees ook: