https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle NOSTALGIE: dit is de eerste foto vanop de set van de ‘Gossip...

NOSTALGIE: dit is de eerste foto vanop de set van de ‘Gossip Girl’-reboot

De nieuwe cast werd gespot op een iconische locatie uit de originele reeks.

gossip girl reboot
© Getty

Serena van der Woodsen en Blair Waldorf zullen altijd een speciaal plekje in ons hart hebben, maar ondertussen is de nieuwe garde er volledig klaar voor. Er is namelijk een eerste foto vanop de set van de ‘Gossip Girl’-reboot opgedoken en die bezorgde ons meteen een flinke dosis nostalgie.

Door de wereldwijde pandemie werd de ‘Gossip Girl’-reboot verschillende keren uitgesteld, maar ondertussen zijn de opnames eindelijk begonnen. Deze zouden begin november gestart zijn en nu doken er ook al enkele foto’s vanop de set op. Zo werd de hoofdcast gespot op de trappen van het Metropolitan Museum of Art, een iconische locatie uit de originele reeks.

Wat weten we nu al over de verhaallijn van de ‘Gossip Girl’-reboot? ‘Acht jaar nadat we de identiteit van gossip girl leerden kennen, volgen we nu een nieuw groepje tieners’, klinkt het in de samenvatting. Verder krijgen we in de reeks ook te zien hoe sociale media en het landschap van New York de afgelopen jaren veranderd zijn. In totaal zal de reboot uit tien afleveringen bestaan die elk een uur duren. Wij kunnen alvast niet wachten om deze te bingewatchen! Al zullen we nog eventjes geduld moeten hebben, want de eerste episode wordt pas in 2021 verwacht…

Nieuwe cast

Zoals je op de eerste foto vanop de set kan zien, gaat het om een nieuwe cast. Blake Lively en Leighton Meester krijgen we – voorlopig – helaas niet te zien. Maar wie weet kunnen we in de toekomst nog wel een glimp van de originele acteurs opvangen in de reeks. ‘Ik heb geleerd om nooit iets uit te sluiten’, aldus Blake in een recent interview.

'gossip girl' reboot
© Getty

Gelukkig blijft er wel nog een beetje van de originele ‘Gossip Girl’ behouden. Zo keren Josh Schwartz en Stephanie Savage, de oorspronkelijke producers, terug naar de set. En Joshua Safran, die destijds mede verantwoordelijk was voor de productie, neemt deze keer het script voor zijn rekening. En dan hebben we nog Kristen Bell. Net zoals vroeger zal zij ook nu de rol van verteller op zich nemen. XOXO, Gossip Girl.

Lees ook: