Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Zo eert het koppel de plek waar ze elkaar ontmoetten.

PREVIEW: Evi vraagt Tim ten huwelijk met een karikatuur van hun gezichten in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’

In het nieuwe VTM-programma ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ begeleidt Ruth Beeckmans acht koppels in hun avontuur van een onverwacht huwelijksaanzoek tot amper 24 uur later ook hun bruiloft. Deze week vraagt Evi (33) haar vriend Tim (34) ten huwelijk in Egypte.

Evi en Tim leerden elkaar tien jaar geleden kennen en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Het dolverliefde koppel sprak al een tijdje over trouwen, maar voor Evi was het nooit een must. Nu neemt ze het heft toch in eigen handen. Samen met presentatrice Ruth Beeckmans organiseert ze een huwelijkservaring die Tim nooit zal vergeten.

Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u
© VTM

‘Wij lezen elkaar als een open boek en nu heeft hij écht niets door’, vertelt Evi. ‘Ik kan beter liegen dan ik dacht en dat vind ik ook wel bangelijk, want dat doe ik niet graag.’ Het koppel trekt naar Egypte, zogezegd voor het programma ‘Droomreis’ waarvoor ze een hotel moeten beoordelen. Wat Tim niet weet, is dat zijn vrouw to be een huwelijksaanzoek zal doen tijdens een snorkel-schattenjacht tussen kleurrijke koraalriffen. Ter vervanging van een traditionele verlovingsring werd er een lintje met een karikatuur van hun gezichten gemaakt. Zo eren ze de plek waar ze elkaar leerden kennen: het carnavalsfeest in Aalst.

De bretellen van Dries Mertens

De droom van Tim? Trouwen in het kostuum dat Dries Mertens droeg op zijn huwelijk: mosgroen met bruine bretellen. Toch krijgt hij nog andere keuzes voorgeschoteld, uitgekozen door zijn twee getuigen en Evi. Hij past ze en geeft zijn vrienden en presentatrice Ruth een zelfzekere modeshow.

Volgt hij zijn hart of slaat de vonk toch over bij een ander kostuum? Je ziet het dinsdag 7 februari in een nieuwe aflevering van ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ om 20u35 op VTM en VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '