Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Gert wordt er duidelijk wat ongemakkelijk van... 😂

PREVIEW: Ella en James halen zangtalent boven in ‘Over De Oceaan’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Zes BV’s steken in het tweede seizoen van ‘Over De Oceaan’ de Atlantische Oceaan over in een zeilboot. Daar zullen ze continu samenleven: van tandenpoetsen over slapen tot kokkerellen. Om dat laatste karwijtje een stuk leuker te maken, halen Ella Leyers en James Cooke hun beste zangtalent boven.

Dat Ella haar hand niet omdraait voor een singalong wisten we al dankzij haar deelname aan de ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Daar verblufte ze presentator Erik Van Looy én kijkend Vlaanderen namelijk nog met haar rapkunsten op de tonen van ‘Rapper’s Delight’. Maar het oeuvre van Ella rijkt verder dan dat van The Sugarhill Gang, zo bewijst ze in een nieuwe preview van ‘Over De Oceaan’.

Spank it, baby

Tussen al het zeilen door moet er ook nog een lekkere maaltijd op tafel getoverd worden natuurlijk. Terwijl zeilmaatjes Gert en James zich aan het fornuis over het gehakt ontfermen, besluit Ella haar beste playlist boven te halen. Kwestie van wat sfeer in de kajuit te brengen. Topschijf van dienst? ‘Whatta Man’, een nummer waarvan ook James de songtekst maar al te goed kent.

Terwijl sfeermakers Ella en James uit volle borst zingen, weet Gert Verheyen zich geen houding te geven. Het liefst van al zou de man het denkbeeldige podium dan ook stante pede willen verlaten, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Letterlijk, want James tovert een keukenhanddoek al snel om in een zweepje om er vervolgens Gert mee te spanken. ‘Hier kan je niet werken zo’, roept Gert voor zich uit terwijl hij snel naar het dek wegvlucht.

‘Over De Oceaan’ zie je elke maandag om 21u op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '