Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

De oorzaak: een natte handdoek!

Livestream ‘Big Brother’ werd even stilgelegd door heftige ruzie

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Als je 24u op 24 samenleeft met een hele hoop (onbekende) mensen, kan dat al eens voor wrijvingen zorgen. In het ‘Big Brother’-huis kwam het tot een grote clash tussen Ali en Rob, en dat allemaal om een stomme natte handdoek.

Wie de livestream volgt van ‘Big Brother’ op Play247 zag dat het beeld onlangs even onderbroken werd. De reden daarvoor was een fikse ruzie tussen Rob en Ali. Blijkbaar haalde Rob al een paar keer aan dat er geen natte handdoeken in de wasmand mogen gegooid worden omdat dit zorgt voor een niet zo aangename geur. Wanneer hij ontdekt dat er toch weer zo’n exemplaar inligt, slaan zijn stoppen door. En Ali mag het ontgelden.

Excuses en mooie praatjes

‘Je bent toch niet achterlijk’, tiert Rob voor hij in bed kruipt. ‘Ik ben die gozer zat. Met zijn excuses en mooie praatjes elke keer. Ik ben helemaal klaar met hem. Rot op man! Ik word doodziek van dat gedrag. Er zijn er een paar waarbij ik niet thuis zou willen komen, smeerpoetsen!’

Ali wil de situatie toch even uitklaren en komt opnieuw de kamer binnen. ‘Ik heb heel veel respect voor u, ik heb je graag, maar je manier van spreken moet een toontje lager zijn’, aldus Ali die duidelijk over zijn toeren is. ‘Ik was het niet, je luistert niet naar mijn mening. Als je geen gelijk hebt, moet je ook luisteren naar mij en niet gewoon de deur dichtklappen en zeggen dat ik moet doen wat jij zegt.’

Grote mond

De twee beginnen steeds meer hun stem te verheffen. ‘Hou je grote mond maar een beetje dicht’ roept Rob. Het is duidelijk dat de twee er niet echt zullen uit geraken. Om de ruzie niet verder te laten escaleren, besluit ‘Big Brother’ in te grijpen en wordt de livestream even stilgelegd.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '