Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

In de laatste aflevering krijg je een blik achter de schermen van het topprogramma.

PREVIEW: James Cooke krijgt het ook zélf lastig in ‘James De Musical’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De afgelopen weken werd er telkens een andere gast in de schijnwerpers gezet in ‘James De Musical’. In de allerlaatste aflevering staan James Cooke, zijn fantastische team en het harde werk dat ze in elke aflevering staken centraal.

Je zag acht donderdagavonden hoe het leven van bekende Vlamingen zoals Astrid Coppens, Dina Tersago, Bart Peeters en Erik Van Looy in een fantastsiche musical werd gegoten. Wat je op je kleine schermpje ziet, is het resultaat van uren, dagen, weken én maandenlang hard werk. In de allerlaatste aflevering van dit seizoen ‘James De Musical – The Making Of’ krijg je een blik achter de schermen.

Traantjes van geluk

Een preview bewijst dat niet enkel de gasten en de kijkers thuis (ja, jij!) af en toe een traantje moesten wegpinken. Ook James Cooke is niet ongevoelig voor de muzikale hoogtepunten die de vele topacteurs en -actrices iedere keer weer opnieuw neerzetten op de planken. Tijdens één van de repetities krijgt hij het moeilijk.

‘Héél goed. Echt waar. Jullie zijn allemaal toppers’, spreekt hij de cast toe. ‘Ik ben supercontent!’ Waarna hij de waterlanders niet meer kan tegenhouden. Vooral uit trotsheid, en ook een héél klein beetje uit vermoeidheid. Het toont nogmaals dat James een gouden hart heeft en net daarom zien we hem zo graag!

James De Musical: The Making Of’ zie je morgen, donderdag 2 februari, om 21u op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '