Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Hoe fantastisch was dat?!', roept Sam voor zich uit.

PREVIEW: Sam Gooris kan tranen niet bedwingen wanneer zijn grote droom uitkomt in ‘Expeditie Gooris in Amerika’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Sam Gooris, Kelly Pfaff en hun kinderen Shania en Kenji nemen jullie in ‘Expeditie Gooris in Amerika’ mee op hun onvergetelijke vakantie. Komende aflevering staat vooral Sam een onvergetelijke ervaring te wachten. Eentje die hem bijzonder emotioneel maakt.

Dat de Goorissen het ene zotte avontuur na het andere beleven in ‘Expeditie Gooris in Amerika’ staat als een paal boven water. Vorige week hield de sympathieke familie nog halt in San Francisco. Terwijl Shania en Kelly er genoten van een moeder-dochterdagje, trokken Sam en Kenji erop uit met een vissersboot. Daar was Sam nog volledig in de wolken toen hij dacht ‘nen beir’ van een vis te hebben gevangen. Maar de echte ‘beir’ die wacht hem in de aflevering van morgen pas op.

Toevallige voorbijganger

De Goorissen hebben al heel wat van hun bucketlist kunnen vinken, maar één ding prijkt nog steeds helemaal bovenaan Sams lijstje: hij wil ‘nen beir’ in het wild zien. Tijdens de autorit van San-Francisco naar Quincy – waar de Goorissen zich echte cowboys wanen – gaat die droom éindelijk in vervulling. Sam wordt haast hysterisch wanneer hij een bruine beer spot en laat zijn tranen van geluk de vrije loop. Dat terwijl de andere inzittenden de gehoorschade opmeten...  

Expeditie Gooris in Amerika’ kan je elke dinsdag om 21u45 zien op VTM 2.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '