Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Wat een prachtige tekst, alweer!

PREVIEW: Stef Bos zorgt voor emotioneel hoogtepunt bij Portland in ‘Liefde voor Muziek’

Deze week is het in ‘Liefde voor Muziek’ de beurt aan het repertoire van Portland. Er wordt prachtig gezongen, openhartig gesproken over stress en de druk om te presteren én er vloeien traantjes. Vooral Stef Bos zorgt voor een emotioneel hoogtepunt…

De laatste covers staan klaar om kijkend Vlaanderen te betoveren. Het is vanavond de beurt aan Portland om als laatste z’n songs uit te lenen in ‘Liefde voor Muziek’. Jaap Reesema bijt de spits af met ‘Pearls’, een nummer dat Sarah heel nauw aan het hart ligt, K3 covert ‘Pouring Rain’, Daan gaat voor de hit ‘Killer’s Mind’, Günther Neefs kiest het swingende ‘You Misread Me’ en Metejoor zorgt voor traantjes met zijn versie van ‘Aftermath’.

Hart gebroken

Maar het is vooral Stef Bos die voor een emotioneel hoogtepunt bij Jente zorgt. Wanneer hij zijn versie van ‘Ally Ally’ brengt, vloeien de tranen over zijn wangen. ‘Dit was next level. Je hebt mijn hart gebroken, maar op een heel mooie manier’, klinkt het bij de zanger van Portland. De intieme versie van Stef Bos krijgt de titel ‘Voor Jou’.

Stef wist al snel dat hij voor die song zou kiezen: ‘Ik had verschillende liedjes in het vizier, maar het is “Ally Ally” geworden. De song begint met de zin “your eyes are full of poetry”, en ik was direct vertrokken.’ Wij zijn nogmaals onder de indruk van zijn woordkunsten!

Portland

Zelf sluit de band af met een cover van ‘Weird Ways’ van Strand Of Oaks. Portland bestaat origineel uit Jente Pironet en Sarah Pepels zoals we ze zien in ‘Liefde voor Muziek’, maar vlak voor de uitzending van het programma besloten ze een punt te zetten achter hun samenwerking. Jente zet Portland nu voort met Nina Kortekaas aan zijn zijde.

‘Liefde voor Muziek’ is vanavond om 20u35 te zien bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '