Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Ondertussen weten we wel al dat Béa en Kelly geen kat in een zak zouden kopen...

PREVIEW ‘Blind Gekocht’: ‘Desnoods overval ik een bank’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Vanavond wordt in een nieuwe aflevering van ‘Blind Gekocht’ de groene woning van Liese en Iñigo uit Brugge onthuld. Daarnaast bezoeken Paul en Sarah hun nieuwe huis voor het eerst. En aan de preview te zien, is hij alvast héél negatief.

Dat ‘Blind Gekocht’ een avontuur én een levensles in een is, is na al die weken wel duidelijk. Ook voor het koppel dat vanavond hun ruwe huis te zien krijgt, is het Play4-programma een wake-upcall dat het leven duur is geworden.

Bank overvallen

In een preview van de aflevering zien we hoe Paul bij de bezichtiging panikeert en heel negatief is. ‘Desnoods overval ik een bank’, horen we hem tegen Sarah zeggen als het duo berekent hoeveel geld er nog zou over zijn om het pand te renoveren. Kelly heeft alvast een beter idee: ‘Dat hij dat dan nu doet, dan heb ik meer budget’, zegt ze half lachend.

Ondertussen weten we wel al dat Béa en Kelly geen kat in een zak zouden kopen, en dat ze natuurlijk ook voor dit huis waar veel werk aan is grootse plannen hebben. Hoe ze ook deze woning in een paleisje zullen omtoveren, ontdekken we (hopelijk) volgende week!

‘Blind Gekocht’ is elke donderdag om 20u35 te zien op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '