Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Humor is ook romantiek!', reageert Kathleen op het klungelige aanzoek.

PREVIEW: Stevens huwelijksaanzoek valt letterlijk in het water in ‘Villa Zuid-Afrika’

Annelies Hart

Het zijn een paar pittige maanden geweest voor Kathleen en haar man Steven. Tijdens het tweede seizoen van ‘Villa Zuid-Afrika’ zagen we hoe het koppel heel wat watertjes moest doorzwemmen om hun gedroomde guesthouse verbouwd te krijgen. Nu de werken achter de rug zijn, zwemt Steven letterlijk door nog een ander watertje om zijn vrouw voor de tweede keer ten huwelijk te vragen.

Als we Kathleen Aerts mogen geloven, hebben zij en haar man Steven er de ‘mottigste zes maanden’ van hun leven op zitten. Het koppel zette dan ook alles op alles om de guesthouse waar ze al zo lang van droomden volledig te renoveren.

Het ex-K3’tje vertelde eerder nog aan Flair dat de romantiek ver te zoeken was in dit tweede seizoen. ‘We stonden niet op scheiden, maar we hebben toch meer geroepen tegen elkaar dan anders. Iets wat we normaal zelden doen. We sliepen bovendien slecht en aten niet goed, want we hadden geen tijd om te koken. Dit alles zorgde voor een meer gespannen sfeer.’

‘Humor is ook romantiek’

Maar nu het guesthouse op volle toeren draait en (bijna) alles weer rozengeur en maneschijn is, vindt Steven het tijd om de liefde te vieren. Na twaalf jaar huwelijk gaat hij voor een tweede keer op zijn knie voor Kathleen. Het moest een romantisch aanzoek worden, maar dat valt letterlijk in het water. Gelukkig kunnen ze er allebei om lachen. ‘Want humor is ook romantiek’, aldus Kathleen.

Bekijk ‘Villa Zuid-Afrika’ op dinsdag 10 mei om 21u55 op VTM 2.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '