Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Actrice Margot Hallemans leidt je rond: 'Ik voel me hier al volledig thuis!'

ZIEN: Hanne en Quinten krijgen een gloednieuw appartement in ‘Familie’

Annelies Hart

Vorige week mochten we al een kijkje nemen in het nieuwe studentenkot van ‘Familie’ en deze week komt de soap alweer met een nieuw decor op de proppen. Hanne en Quinten krijgen namelijk een gloednieuw appartement. Actrice Margot Hallemans leidt ons rond.

Het regent nieuwe decors in ‘Familie’. Na het gloednieuwe studentenkot waar Louise, Kato en Jelle hun intrek in zullen nemen vanaf 23 mei, krijgen ook Hanne en Quinten een nieuw stekje. De studenten woonden voordien namelijk bij hen in, maar nu zoekt het koppel en hun zoontje Gaston de rust en privacy op van hun eigen appartement.

Kleurrijk en rolstoelvriendelijk

In de aflevering van vanavond pakt het gezin de eerste dozen uit in hun nieuwe stekje, maar Margot Hallemans, die de rol van Hanne speelt, geeft nu al rondleiding!

Het appartement is tot in de puntjes afgewerkt met een gezellige zetel, een kleurrijke keuken die volledig rolstoelvriendelijk is en kleine details die Hanne en Quinten meenamen uit het oude huis dat ze deelden met hun vrienden. ‘Ik vind het echt een heel leuk appartement voor Hanne en Quinten’, zegt Margot enthousiast. ‘Ik voel mij hier ook al volledig thuis!’

Bekijk ‘Familie’ elke weekdag om 20u00 bij VTM en op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '