Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Wanneer Kim zijn keuze bekendmaakt, barst hij in tranen uit.

Dit is met wie Elien, William, Kim en Cyriel een toekomst zien in ‘Boer zkt Vrouw’

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Het was niet enkel spannend bij ‘De Mol’ gisterenavond. Ook in ‘Boer zkt Vrouw’ ging het er emotioneel aan toe. Zo maakten Elien, William Kim en Cyriel een aartsmoeilijke beslissing en maakten ze eindelijk bekend met wie zij een toekomst zien.

Van twee naar één... In ‘Boer zkt Vrouw’ moesten de boeren en boerin gisteren een definitieve knoop doorhakken en daar kwamen toch heel wat emoties en zelfs enkele traantjes bij kijken. Zijn Elien, William, Kim en Cyriel blij met hun gekozen partners?

Moeilijke keuzes en emotioneel afscheid

Boer Kim kreeg het toch erg moeilijk tijdens het bekendmaken van zijn beslissing, en barstte zelfs in tranen uit. Zijn voorkeur ging uiteindelijk naar Ginny: ‘Ginny was iets terughoudender dan Emi, waarschijnlijk ook omdat Emi zo enthousiast was. Maar als ik alleen ben met Ginny, heb ik een heel ander gevoel’, aldus Kim. De tweetjes gingen samen kamperen aan de oevers van de Lesse waar de romantiek er toch al van afspat. Maar het emotionele afscheid van Emi blijft toch door zijn hoofd spoken...

© VTM

In Vleteren ging het er ook emotioneel aan toe. Wanneer Cyriel uiteindelijk voor Els koos, kreeg Chloë het toch moeilijk. ‘Het was een fantastische week, echt. En ik heb er vriendinnen bij voor het leven. Je leeft op hoop, maar ik heb er echt wel van genoten,’ maakte ze duidelijk. Nu zal Els de kans krijgen om de introverte Cyriel op een dieper vlak te leren kennen.

© VTM

Voor William was Titjana toch iets te mysterieus, waardoor hij uiteindelijk voor Amber ging. Maar Titjana bekeek het positief: ‘Het is oké, ik gun het hen. En… ik sta hier volgende week vrijdag gewoon terug! Voor een feestje! Ik zou William zeker verder leren kennen, maar in andere omstandigheden. Deze plaats heeft zeker iets met mij gedaan en wie weet, als het niets wordt… Grapje!’ Maar eerst krijgen de twee de kans om elkaar veel beter te leren kennen en meer qualitytime met elkaar door te brengen.

© VTM

Elien twijfelde tot op de laatste minuut. Zij moest kiezen voor iemand die het beste bij de boerderij zou passen of wie erin sloeg om haar hart te veroveren. Maar ging uiteindelijk voor die laatste, en gaat in zee met Lorenz.

© VTM

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '