Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

De alleenstaande mama uit Lanaken is al vijf jaar op zoek naar een huis. Kan vastgoedmakelaar Béa haar helpen?

PREVIEW: single mom Bianca zoekt huis voor € 170.000 in ‘Blind Gekocht’

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Van een energieneutrale woning tot een huis met zes slaapkamers: vastgoedmakelaar Béa Vandendael heeft nog nooit zo gezweet als tijdens het huidige seizoen van ‘Blind Gekocht’ op Play4. Haar jongste uitdaging? Een huisje in Limburg vinden voor alleenstaande moeder Bianca en haar tienerzoon Jitse voor een budget van € 170.000.

Morgenavond kunnen we weer smullen van een nieuwe aflevering van ‘Blind Gekocht’ op Play4. Liese en Iñigo dromen al jaren van een energieneutrale woning en ontdekken morgen wat interieurarchitect Bart Appeltans met het overige renovatiebudget van € 56.000 wist klaar te spelen.

Blind Gekocht
Zal interieurarchitect Bart Appeltans Liese en Iñigo’s energieneutrale woondroom hebben kunnen waarmaken? © Play4

Intussen zetten vastgoedmakelaar Béa Vandendael en interieurarchitecte Kelly Claessens hun zoektocht verder naar een woning met zes afgewerkte slaapkamers voor Sarah en Paul en hun vijf kinderen.

Single mama zkt. huis

Maar Béa’s grootste uitdaging van het seizoen moet het vervullen van de droom van Bianca (44) en Jitse (18) zijn. De alleenstaande mama en haar tienerzoon zijn al vijf jaar tevergeefs op zoek naar een huis met twee slaapkamers en een kleine tuin in de regio van Lanaken (Limburg).

Bianca is grafisch ontwerpster, werkzaam in de sales en houdt zich in haar vrije tijd graag bezig met het opknappen van vintage meubeltjes. Jitse studeert aan de kunstschool en houdt van skaten en schilderen.

Blind Gekocht
Mama Bianca en zoon Jitse zoeken een huis in Limburg met een budget van € 170.000. © Play4

Momenteel wonen ze op een huurappartement, maar dat wordt wat klein voor hun beiden. Als alleenstaande mama en gezien haar leeftijd, is het niet zo eenvoudig om nog een langlopende lening bij de bank af te sluiten. Vandaar Bianca’s beperkte budget: € 170.000. Weet vastgoedmakelaar Béa deze pittige opdracht tot een goed einde te brengen?

Nog meer tv-nieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '