Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM/SPR Media/Play4

Enkele tips die de leegte na 'De Mol' zullen kunnen opvullen.

Van een romantische komedie tot ‘De Meilandjes zonder Centen’: dit wil je deze week zien

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Deze week worden we nog op één laatste aflevering van het tiende siezoen van ‘De Mol’ getrakteerd. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele kijktips die de gapende leegte daarna zullen kunnen opvullen. Van de nieuwe reeks ‘Nonkels’ over de romantische komedie ‘A Nice Girl Like You’ tot ‘De Meilandjes zonder Centen’: dit wil je zien!

Nonkels

Het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie wordt overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat en vraagt om onderdak.

Vanaf 10 mei elke dinsdag om 20u35 te zien op Play4.

© Play4

De Meilandjes zonder Centen

De Meilandjes ruilen hun miljoenenwoning in voor een bescheiden huurhuis en moeten een maand lang rondkomen met een leefloon. Ze mogen een toilettas en één koffer met kleding meenemen, that’s it. Dat belooft!

Vanaf 11 mei elke woensdag om 20u40 te zien op VTM 2.

© VTM

Junior Bake Off Vlaanderen

In het tweede seizoen verwelkomt Jeroom opnieuw acht jonge bakkers die de keuken onveilig maken en de jury die bestaat uit Regula Ysewijn en Dominique Persoone omver moeten blazen met hun baktalenten.

Vanaf 11 mei elke woensdag om 20u35 op Play4.

© Play4

A Nice Girl Like You

Nadat Lucy door haar ex ervan beschuldigd wordt te geremd te zijn, maakt ze een wilde to-dolijst die haar op een interessante reis van zelfontdekking stuurt.

Donderdag 12 mei om 20u35 op Play5.

© SPR Media

T2 Trainspotting

Na twintig jaar keert Mark Renton terug naar de enige plek die hij ooit thuis heeft kunnen noemen. Daar wordt hij herenigd met z’n oude vrienden Spud, Sick Boy en Begbie. Maar ook andere oude bekenden wachten ‘m op: verdriet, verlies, vreugde, wraak, haat, vriendschap, liefde, verlangen, angst, spijt, diamorfine, zelfvernietiging en levensgevaar.

Donderdag 12 mei om 22u30 op VTM 3.

© TriStar Pictures

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '