Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

‘Ik kreeg al een tip van Annelien Coorevits: niet braken.’

Ook deze bekende Vlaming haalt z’n zeebenen boven in het nieuwe seizoen van ‘Over De Oceaan’

Evi Van Houdt

Tijdens de aflevering van ‘De Tafel Van Gert’ maandagavond werd er bekendgemaakt dat er een nieuw seizoen van ‘Over De Oceaan’ aan zit te komen. Ook de eerste BV verklapte al haar deelname. Nu is ook de tweede deelnemer van het nieuwe seizoen bekend.

Gisterenavond maakte ex-miss België Celine Van Ouytsel bekend dat ze voor een maand het land zou inruilen voor de zee. Samen met zes andere BV’s gaat ze de uitdaging aan om de Atlantische Oceaan over te steken in het gloednieuwe seizoen van ‘Over De Oceaan’. Wie met haar meevaart, mocht Celine nog niet verklappen. Maar de tweede deelnemer werd zonet bekendgemaakt, tijdens de aflevering van ‘De Slimste Mens ter Wereld’.

‘Niet braken’

In ‘De Slimste Mens ter Wereld’ namen Manu Van Acker en Robin Pronte het op tegen nieuwkomer Annelien Coorevits, die vorig jaar ook deelnam aan ‘Over De Oceaan’. En ze is niet de enige in de zaal zo blijkt, want jurylid Jeroom maakt bekend dat hij Celine in het nieuwe seizoen zal vervoegen op de boot.

‘Ik heb al een goede tip gekregen van Annelien: niet braken’, vertelt Jeroom. Vorig jaar deed zijn vrouw, topatlete Élodie Ouédraogo ook mee.

Wanneer het nieuwe seizoen van ‘Over De Oceaan’ verschijnt, is nog niet bekend.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '