Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Na twee jaar in de culinaire sector werd de kriebel om terug te acteren te groot.’

YES: deze actrice maakt haar langverwachte comeback in ‘Familie’

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

‘Familie’, een van de langstlopende soaps op de Vlaamse televisie, maakt zich klaar voor een langverwachte comeback: in het voorjaar van 2024 verwelkomen de VTM-kijkers namelijk Stefanie Coppens terug in het verhaal, een rol van Jasmijn Van Hoof (32).

Stefanie Coppens aka Jasmijn Van Hoof is terug! De 32-jarige actrice trok in 2021 de ‘Familie’-deur na negen jaar achter zich dicht om andere horizonten te verkennen. Een deur die altijd op een kier bleef staan en nu dus opnieuw open waait. Tot grote vreugde van alle collega’s op de set én van de vele fans van het populaire personage Stefanie Coppens. Stefanie zal in het voorjaar van 2024 terug voor de deur staan ten huize Coppens, klaar voor heel wat nieuwe avonturen.

Familie
Jasmijn Van Hoof als Stefanie Coppens in ‘Familie’ op VTM. © VTM

‘Stefanie moet haar plekje terug zien te vinden’

Van Hoof is alvast laaiend enthousiast over haar comeback, al was het voor de Antwerpse actrice ook een verrassing dat ze haar oude rol in de VTM-soap terug zou opnemen. ‘De voorbije twee jaar heb ik voornamelijk in de culinaire sector gewerkt, een carrièreswitch waar ik destijds enorm benieuwd naar was en waar ik volop van genoten heb. Maar de kriebel om terug te acteren werd te groot’, klinkt het.

De kriebel om terug te acteren werd te groot.

Jasmijn Van Hoof

Dat er de afgelopen twee jaar in ‘Familie’ heel wat nieuwe gezichten ten tonele zijn verschenen, vindt Van Hoof alleen maar positief. ‘Er hangt een vrolijke, frisse vibe in de studio’s met al dat nieuw jong geweld. Dat betekent dat Stefanie nu tot een andere generatie behoort en ze zal even moeten zoeken om haar plekje terug te vinden in “Familie”-land.’

Jasmijn Van Hoof stond vorige week voor het eerst in twee jaar weer op de set van ‘Familie’. © VTM

Voor Van Hoof is dat gelukkig anders. De actrice werd vorige week voor het eerst terug verwelkomd op de set in Lint, en voelde zich er meteen opnieuw thuis. ‘Na mijn eerste draaidag leek het alsof ik nooit was weggeweest. Benieuwd wat Stefanie nog allemaal zal beleven!’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '