Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

‘Het is goed voor mij dat ik eens back to basics ga!’

ZIEN: dit is de eerste BV die meedoet aan het gloednieuwe seizoen van ‘Over De Oceaan’

Evi Van Houdt

In ‘Over De Oceaan’ gaan zes bekende Vlamingen de uitdaging aan om de Atlantische Oceaan over te steken met een zeilboot. Wie er allemaal meedoet in het gloednieuwe seizoen is nog niet geweten, al werd de eerste deelnemer die zich een maand lang op zee zal wagen gisteren bekendgemaakt.

Vorig jaar mochten James Cooke, Annelien Coorevits, Ella Leyers, Gert Verheye, Élodie Ouédraogo en Jonas Geirnaert hun beste zeebenen bovenhalen in ‘Over De Oceaan’. Na een prachtige, maar soms ook brute tocht, slaagden de zes BV’s erin om, met de hulp van kapitein Piet en eerste stuurman Willem, de overkant van de Atlantische Oceaan te bereiken.

De Tafel Van Gert

Ook dit jaar komt er een nieuw seizoen van ‘Over De Oceaan’ en worden er opnieuw zes bekende Vlamingen uitgedaagd op zee. Wie de kandidaten zijn is nog niet duidelijk, al mocht er eentje haar deelname maandagavond al verklappen in ‘De Tafel Van Gert’.

Wanneer Gert Verhulst zegt ‘Ik ben blij dat je hier nog bent, want je gaat weg hé?’ antwoordt ex-miss België Celine Van Ouytsel met veel trots dat ze een maand op zee zal doorbrengen. ‘Dat gaat mij goed doen, zo even helemaal back to basics!’

Maar wanneer Gert naar de andere deelnemers vist, houdt Celine haar lippen stijf op elkaar. ‘Dat mag ik nog niet verklappen!’

Wanneer het derde seizoen van ‘Over De Oceaan’ zal verschijnen is nog niet duidelijk.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '