https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Netflix

En er valt nog meer goed nieuws te rapen over de realityreeks!

HOERA: Netflix lost releasedatum voor seizoen 5 van ‘Queer Eye’

We hebben ze een hele tijd moeten missen, de Fab 5 van ‘Queer Eye’. Maar niet voor lang meer. Netflix kondigde zopas de releasedatum van het vijfde seizoen van de geweldige realityreeks aan én gooide er nog een extra nieuwtje bovenop.


Antoni, Tan, Karamo, Bobby en Jonathan zijn terug! Althans zéér binnenkort. Netflix kondigde namelijk zopas op Instagram aan dat het vijfde seizoen van ‘Queer Eye’ vanaf 5 juni beschikbaar zal zijn op het streamingplatform.

En daar stopt het goede nieuws niet. In het bijschrift bij onderstaande foto op Instagram lezen we namelijk ook dat seizoen vijf maar liefst uit tien afleveringen zal bestaan en dus het langste seizoen van ‘Queer Eye’ ooit zal zijn! De voorgaande seizoenen van de realityreeks tellen telkens maar acht afleveringen.

Meer is er over het nieuwe seizoen van ‘Queer Eye’ voorlopig niet geweten, buiten dat het vijftal z’n kandidaten niet in Georgia of Missouri zal gaan opzoeken, zoals in de afgelopen seizoenen, maar wel in Philadelphia (Pennsylvania).

Seizoen 6 volop in de maak


Krijg je maar niet genoeg van foodie Antoni Porowski, stylist Tan France, cultuurexpert Karamo Brown, interieurarchitect Bobby Berk en haar- en make-upartiest Jonathan ‘Can you BELIEVE?’ Van Ness die er hun missie van maken om elke aflevering iemand in de bloemetjes te zetten en hem of haar de make-over van zijn of haar leven te bezorgen?

Dan hebben we bijzonder goed nieuws voor jou: in maart maakte Netflix namelijk bekend dat ‘Queer Eye’ een zesde seizoen krijgt! Seizoen zes zal zich afspelen in Austin (Texas) en is volgend jaar te zien op Netflix. Aftellen maar!

Queer Eye

Vnlnr.: Tan France, Jonathan Van Ness, Bobby Berk, Antoni Porowski en Karamo Brown.


Nog meer tv-nieuws: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content