Home Lifestyle YES QUEEN: Netflix zet ook een zesde seizoen van ‘Queer Eye’ op...

YES QUEEN: Netflix zet ook een zesde seizoen van ‘Queer Eye’ op de planning

© Netflix

De wereld ziet er met de charmante Fab 5 van de Netflixserie ‘Queer Eye’ net dat tikkeltje mooier en verdraagzamer uit. We zijn dan ook in de zevende hemel met het goede nieuws dat de streamingdienst gisterenavond aankondigde. Er komt namelijke een zesde seizoen van de realityreeks.

Antoni, Bobby, Jonathan, Karamo en Tan zullen dus niet alleen dit jaar, maar ook volgend jaar weer op Netflix verschijnen. Het vijfde seizoen van ‘Queer Eye’ kan je vanaf deze zomer bingewatchen en het zesde seizoen zal in 2021 op Netflix te zien zijn. Dat heugelijke nieuws kondigde de streamingdienst gisteren zelf aan. De serie maakte haar debuut in 2018 en was meteen een schot in de roos. De vertederende blikken van Jonathan, het warme advies van Karamo, de taartjes van Antoni, kledingsmaak van Tan en interieurtips van Bobby deden ons dan ook instant smelten.

‘We’re in Japan’

Vorig jaar verscheen er een vierdelige spin-off van de reeks: ‘Queer Eye: We’re in Japan!‘, waarin de vijf homoseksuele mannen naar Japan reizen om ook daar hun advies te verspreiden. Het vijfde seizoen zal zich voornamelijk afspelen in Philadelphia. In het zesde seizoen trekken de vijf mannen naar Austin in de staat Texas. Op de trailers van beide seizoen moeten we wel nog even wachten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Geen flauw idee waarover de reeks gaat? Shame on you! De vijf mannen, beter bekend als de Fab 5, maken er hun missie van om elke aflevering iemand die het verdient in de bloemetjes te zetten. Ze nemen hun huis, looks én zelfvertrouwen onder handen en leren hen om zelfstandiger en zelfzekerder door het leven te gaan, met heel veel traantjes en goosebumps tot gevolg. Een feelgoodserie van jewelste!

Meer series:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.