Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Milo, Belle of Solange? De naam wordt meteen ook de titel van de reeks!

Stem op de naam van Camilles personage in nieuwe telenovelle

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Begin oktober vertelden we je al dat er een nieuwe muzikale telenovelle naar VTM zou komen met niemand minder dan Camille Dhont in de hoofdrol. Nu doet de zender een oproep bij fans om te stemmen op de naam van haar personage en zo ook de titel van de reeks mee te bepalen.

De nieuwe telenovelle met Camille Dhont in de hoofdrol is een muzikaal modern sprookje over een talentvol meisje met een gouden stem. Maar ze wordt verplicht haar talent voor de buitenwereld te verbergen. Toch droomt ze van een leven vol zang en muziek.

Er is nog steeds geen naam voor het hoofdpersonage noch voor de reeks. Dus schakelt tv-zender VTM jouw hulp in! Zal Camilles personage Milo, Belle of Solange heten? Aan jou de keuze! Let op: de naam van het hoofdpersonage wordt meteen ook de titel van de nieuwe muzikale telenovelle.

Milo, Belle of Solange

Het is Camille zelf die de drie namen Milo, Belle en Solange voorstelde. In onderstaande video legt ze uit waar ze haar inspiratie haalde. ‘Milo was vroeger mijn bijnaam op school. Ik had ooit Camille slordig geschreven waardoor de ‘e’ op het einde een ‘o’ leek. Sindsdien noemde iedereen mij dus Milo. Belle is de afkorting van mijn mama haar naam, Isabelle, en Solange is de mama van mijn opa, die vroeger een zangeres was. Ik kan niet kiezen tussen die drie namen, dus jij mag beslissen!’

Stemmen op jouw favoriete naam kan via vtm.be. De gekozen naam met de meeste stemmen wordt de naam van het hoofdpersonage én van de telenovelle. Allen daarheen, dus! De opnames van de telenovelle starten deze zomer en de reeks wordt in 2024 uitgezonden op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '