Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Het is de opvolger van 'Lisa'.

Camille Dhont speelt hoofdrol in nieuwe muzikale telenovelle

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Voor wie maar niet genoeg krijgt van de zangtalenten van Camillie Dhont, hebben we op deze donderdagochtend fijn nieuws. Er komt een opvolger van de telenovelle ‘Lisa’, en daarin speelt de ‘Geen Tranen Meer Over’-zangeres de hoofdrol!

Dat ‘Lisa’ een succesverhaal is, moeten we je vast niet meer vertellen. De reeks zit er nog niet op, maar VTM besluit al een opvolger klaar te zetten. In 2024 komt er een nieuwe muzikale telenovelle naar ons scherm. En voor de hoofdrol heeft de zender niemand minder dan Camille Dhont gecast.

Gouden stem

Een titel en de rest van de cast is nog niet bekend, maar we weten wel al waarover het nieuwe programma zal gaan. Volgens het persbericht gaat het om een muzikaal modern sprookje over een talentvol meisje met een gouden stem. Maar ze wordt verplicht haar talent voor de buitenwereld te verbergen. Toch droomt ze van een leven vol zang en muziek.

Camillie Dhont is alvast heel enthousiast over de rol. ‘Dat ik de drie dingen die ik het liefste doe nu opnieuw mag combineren in een nieuw sprookjesverhaal is gewoon geweldig.’ Bekijk een videoboodschap van de ‘The Masked Singer’-winnares hieronder.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '