Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Mama en zoon vallen van de ene verbazing in de andere.

Inge en Noah ontdekken hun prachtig gerenoveerd stulpje in ‘Extreme Makeover Vlaanderen’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Je kon deze avond in de allereerste aflevering van ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ zien hoe een team experten het huis van Inge en Noah in Ieper helemaal verbouwden, en dat met de hulp van hun vrienden, familie en buren. Mama en zoon waren enorm onder de indruk, en ook wij hielden het niet droog.

James Cooke stak samen met een aantal experten, familie, vrienden en buren acht weken lang de handen uit de mouwen om het huis van Inge en Noah om te toveren tot hun droomstulpje. Thijs, Inges man en Noahs papa, stapte uit het leven twee weken nadat zijn vader heel onverwacht stierf. ‘Thijs was niet alleen mijn man, maar ook m’n beste vriend’, aldus Inge.

Verbazing

Thijs was net gestart met de verbouwingen aan hun huis, maar kon deze dus niet meer afwerken. Het doel van de renovatie in ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ was om Thijs’ ziel in het huis te houden, maar tegelijkertijd een aantal belangrijke veranderingen door te voeren zoals het plafond herstellen en de slaapkamer volledig in orde brengen.

Inge en Noah hadden behoorlijk veel stress om hun gerenoveerde huis te zien. Maar dat was voor niks nodig, want ze waren werkelijk in de wolken met het indrukwekkende resultaat. Vanaf het moment dat James de iconische woorden ‘Move de bus’ uitriep, vielen ze van de ene verbazing in de andere. ‘Het eerste wat me opvalt, is zo veel licht’, aldus Inge. ‘Dat is verschieten! Dit is gewoon ons huis, zot!’

Sterren kijken

Thijs’ wens dat hij naar de sterren kon kijken vanuit zijn bed is nu werkelijkheid geworden’, zegt Inge over haar prachtige, nieuwe slaapkamer. ‘Hij kan dat nu via mij doen. Elke avond ga ik wachten met de rolluiken dicht te doen en eerst even naar de sterren kijken. Dan zal ik zeggen: “Schatje, je mag nu echt rusten. Het is allemaal in orde”. Dat geeft voor mij enorm veel rust.’

‘Extreme Makeover Vlaanderen’ kan je elke zaterdag om 20u15 zien op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '