Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Bekende gezichten die elkaar niet (goed) kennen vormen duo's en moeten samenwerken om het spel te winnen.

Julie Van den Steen en Jens Dendoncker presenteren nieuwe quiz ‘Even Goeie Vrienden’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

We mochten dit najaar al heel wat nieuwe tv-programma’s verwelkomen en VTM heeft er nóg eentje voor tv-kijkend Vlaanderen: ‘Even Goeie Vrienden’. In deze quiz testen Julie Van den Steen en Jens Dendoncker welke BV-duo’s het beste kunnen samenwerken.

Julie Van den Steen én Jens Dendoncker in één programma, dat kan niet anders dan goeie tv zijn. Het beste bewijs daarvan is ‘The Masked Singer’ waar de twee de vorige seizoenen samen in het speurpanel zaten. Ze slaan opnieuw de handen in elkaar, en dit keer om hun eigen programma te presenteren: ‘Even Goeie Vrienden‘.

Creativiteit en mensenkennis

In deze gloednieuwe quiz proberen ze te achterhalen welke BV’s het beste samenwerken. Denk daarbij niet aan de Nicoles en Hugo’s van dit land, maar onverwachte combo’s. Ze zetten namelijk telkens twee bekende gezichten samen die elkaar eigenlijk nog niet zo goed kennen. De vraag is of ze het beste of het slechtste in elkaar naar boven halen.

Julie Van den Steen is alleszins enthousiast om samen te werken met Jens, die ze ondertussen zelf al een goeie vriend mag noemen. ‘Dat ik samen met Jens een programma mag presenteren, is echt iets om naar uit te kijken’, aldus Julie. Ze licht ook al een tipje van de sluier over de opzet van de quiz: ‘De duo’s zullen al hun mensenkennis, creativiteit en parate kennis uit de kast moeten halen om het spel te winnen.

Contrasten

Ook Jens geeft al wat meer info over het spel: ‘We zijn bij de bekende koppen écht de contrasten gaan opzoeken, denk bijvoorbeeld aan een comedian die de handen in elkaar slaat met een sporter. De stelletjes weten zelf ook nog niet met wie ze een duo vormen, dus dat maakt alles extra spannend.’ De opnames van ‘Even Goeie Vrienden’ gaan in oktober van start en het programma zal later dit najaar al te zien zijn op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '