Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De guessing game rond het derde seizoen start extra vroeg!

Er komt een derde seizoen van ‘The Masked Singer’ mét een nieuwe presentator

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Van Radijsje over Ridder en Edelhert tot winnares Miss Poes: het afgelopen seizoen van ‘The Masked Singer’ was dankzij de vele getalenteerde gemaskerde zangtalenten weer een pareltje. En je hebt geluk, want VTM kondigt nu aan dat er een derde seizoen komt van het kijkcijferkanon én dat Niels Destadsbader daarin vervangen zal worden door een andere presentator.

Gisterenavond begon de nieuwsuitzending op VTM op een bijzondere manier. Vlak voor het nieuwsbericht namen niemand minder dan Jens Dendoncker, Julie Van den Steen en Andy Peelman op het ‘The Masked Singer’-deuntje ‘Whooooo are you? Who who, who who!‘ het scherm over. Die eerste twee zaten de voorbije seizoenen in het speurdersteam, Andy vervoegde hen vorig jaar nadat hij in het eerste seizoen in de vorm van Duiveltje zelf zijn beste zangtalent bovenhaalde.

Met een paar hoeken af

Het trio speculeert er in de video hevig op los, want ze kregen te horen dat er een nieuwe presentator werd aangeduid, en Niels Destadsbader dus zal vervangen worden. ‘Het feit dat we niet mogen weten wie de presentatie op zich zal nemen... Dat zijn toch toestanden uit de middeleeuwen’, horen we Andy verontwaardigt zeggen, terwijl op het krijtbord naast hen in het groot te lezen staat wie de nieuwe host wordt: Jens Dendoncker! Hij zul dus niet langer in de jury zitten, maar wel op het podium staan.

‘Niels is onvervangbaar. Maar er werd mij verzekerd dat ik het op mijn eigen manier mag doen: met een paar serieuze hoeken af. Ik zie het volledig zitten’, aldus een enthousiaste Jens in een persbericht. Of hij door een nieuw vast jurylid vervangen zal worden, is nog niet helemaal duidelijk, al hopen wij stiekem dat Kevin Janssens op zijn zeteltje zal gaan zitten. Hij bewees in het vorige seizoen namelijk dat hij een topspeurder is die bovendien van een grapje houdt. Of ook Karen Damen nog in de jury zit, valt nog even af te wachten.

De zender liet trouwens ook al weten wanneer ‘The Masked Singer’ terugkomt naar het kleine scherm: in het voorjaar van 2023! Maar zo lang hoef je al niet meer te wachten, want VTM zal opnieuw mondjesmaat informatie vrijgeven over het derde seizoen, en laat weten dat de guessing game dit jaar extra vroeg van start zal gaan... Spannend!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '