Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

“Dziubi, help! Ik heb schrik!”

PREVIEW: Brecht ziet zwaar af in ‘Blind Getrouwd’

Annelies Hart

Het is komende maandag alweer tijd voor de vierde aflevering van ‘Blind Getrouwd’ en de pasgetrouwde koppels zijn nog steeds op hun luxueuze huwelijksreis. We vallen van dolle pret, in serieuze gesprekken en hier en daar wat romantiek. Maar komende aflevering krijgt Brecht het ook zwaar te verduren: hij en echtgenoot Dziubi besluiten namelijk naar de barbier te gaan.

Het oog wil ook wat, toch? En met die leuze in gedachten trekken tortelduifjes Dziubi en Brecht tijdens hun huwelijksreis naar een barbier. Wat een ontspannend momentje moet worden vol verwennerij, wordt al snel een heuse nachtmerrie voor Brecht. Hij is namelijk niet zo goed opgewassen tegen het waxen van zijn neusgaten.

‘Het is alsof ze hier stookolie op mijn gezicht smeren, zo warm. Dat is pijnlijk’, aldus Brecht, die er op dat moment maar weinig vertrouwen in heeft. Maar wat hem te wachten staat, is nog een tikkeltje erger. Hij schreeuwt namelijk om hulp wanneer de wax ook terug van zijn gezicht en vooral uit zijn neusgaten moet: ‘Dziubi, help! Ik heb schrik!’

Betekenisvol moment

Gelukkig kunnen de mannen er eens goed om lachen en zag Brecht het uiteindelijk als een betekenisvol moment. ‘Ik kan soms wat uitbundig zijn, maar Dziubi begrijpt dat en gaat daarin mee. Samen lachen zorgt ook echt voor verbinding.

Benieuwd naar wat de koppels nog meer te wachten staat op hun huwelijksreis? Kijk elke maandag om 20u35 naar ‘Blind Getrouwd’ op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '