Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Ze speelt de nieuwe beste vriendin van Suzanne.

Deze bekende actrice voegt zich bij de cast van ‘Lisa’

Annelies Hart

Een maand geleden kregen we al te horen dat twee nieuwe acteurs te zien zouden zijn in het vierde seizoen van ‘Lisa’, maar daar blijft het niet bij. Vanaf morgen komt er namelijk nog een gloednieuw personage bij de ‘Lisa’-familie: Sofie Notelaers. En zij wordt gespeeld door niemand minder dan Evi Hanssen.

Het vierde seizoen van telenovelle ‘Lisa’ zit bomvol verrassingen, zowel in het plot als in de cast. Vorige maand maakten we namelijk nog maar kennis met Gerben (Dorian Liveyns) en Lily-Rose (Britt Hellinx) en morgen voegt zich opnieuw een nieuw gezicht bij de reeks. Evi Hanssen kruipt namelijk in de huid van Sofie Notelaers, een nieuwe vriendin van Suzanne (Hilde De Baerdemaeker).

Wanneer Suzanne naar een nineties-fuif wil gaan, maar niemand vindt om haar te vergezellen, gaat ze op zoek naar iemand die met haar mee wil en dat is Sofie. Het klikt tussen beide vrouwen en ze worden goede vriendinnen. De uitbundige Sofie brengt onmiddellijk leven in de brouwerij en toont Suzanne dat er meer is dan haar werk en haar twee dochters. Samen drinken ze al eens een glaasje te veel of roken ze bij gelegenheid een pretsigaret. Suzanne fleurt helemaal op met haar nieuwe extravagante vriendin.

‘Geen seconde getwijfeld’

Evi was alleszins meteen enthousiast toen ze de vraag kreeg om in ‘Lisa’ mee te spelen. ‘Toen Hilde Debaerdemaker mij belde met de vraag of ik in Lisa haar beste vriendin wou spelen, moest ik geen seconde nadenken’, aldus de actrice, zangeres, tv- en radiopresentatrice, én auteur. ‘Hilde en ik zijn ook in het echte leven de beste vrienden en ik kijk er dan ook enorm naar uit om met samen met haar op de set te staan.’

‘Lisa’ kan je iedere weekdag om 18u20 zien op VTM.

VTM

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '