Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
©  Just Entertainment BE

Wie neem jij mee naar deze Vlaamse klepper met een absolute topcast?

TRAILER: actie, een vleugje romantiek en véél humor in ‘De Zonen van Van As – De Cross’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Na het kleine schermpje, palmt het grappigste familiebedrijf Van As binnenkort ook het grote scherm in. Na vijf succesvolle tv-seizoenen krijgt de reeks z’n allereerste langspeelfilm: ‘De Zonen van Van As – De Cross’. De trailer belooft alleszins actie, spanning, een vleugje romantiek en uiteraard héél veel humor.

De eerste beelden van de film toverden al een glimlach op ons gezicht. Hoe kan het ook anders, want Frans Van As en z’n zonen staan er nu eenmaal om bekend heel wat stoten uit te halen. De officiële trailer van ‘De Zonen van Van As – De Cross’ gaat op datzelfde elan verder. De firma Van As organiseert als lokale hoofdsponsor een cyclocrosswedstrijd. Maar een dag voor het grote event breekt er plots een brand uit op het terrein.

Kwaad opzet

Vader Frans gelooft niet dat dit toeval is. Hij is ervan overtuigd dat het kwaad opzet is. Iemand wil z’n familie en hun bedrijf een hak zetten en dat laat hij niet zomaar gebeuren. Hij beslist om het heft in eigen handen te nemen en de dader te vinden én een goede bolwassing te geven. Iedereen van de familie bemoeit zich hier uiteraard mee, en het wordt een avontuur vanjewelste. Bereid je maar voor op actie, spanning – er staat zelfs iemand op uit z’n graf?! -, een vleugje romantiek – met een scène uit ‘Titanic’ – en uiteraard héél veel humor.

Net zoals in de reeks kan de film ook rekenen op dezelfde topcast: Jaak Van Assche, Carry Goossens, Ben Segers, Peter Van den Eede, Peter Thyssen, Rilke Eyckermans, Tania Kloek, Jonas Van Geel, Wouter Bruneel en Maaike Cafmeyer. Daarnaast mag je je verwachten aan verrassende gastrollen voor onder meer Luk Wyns en Vic De Wachter, en zien we nog een aantal bekende koppen opduiken waaronder Sam Gooris, Bart Wellens en Niels Albert.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘De Zonen van Van As – De Cross’ speelt vanaf 7 december in de bioscoop.

Nog meer films waar we naar uitkijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '