Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De Netflixfilm is gebaseerd op het gelijknamige controversiële boek.

TRAILER: pikante (naakt)scènes en ‘Persuasion’-vibes in ‘Lady Chatterley’s Lover’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Wie eerder dit jaar helemaal in de ban was van Netflix’ ‘Persuasion’ kan binnenkort een nieuwe film aan z’n kijklijstje toevoegen: ‘Lady Chatterley’s Lover’. De film is gebaseerd op het gelijknamige controversiële boek dat zo’n 100 jaar geleden voor het eerst gepubliceerd werd, en de pikante trailer doet er ons nu al naar uitkijken.

Auteur D.H. Lawrence kreeg bij de publicatie van zijn de roman ‘Lady Chatterley’s Lover’ enorm veel bagger over zich heen. De daden van zijn hoofdpersonage, een overspelige vrouw, schoten bij het grote publiek in het verkeerde keelgat, en ook de expliciet beschreven seks die ze had werd in de 20ste eeuw nog niet zo goed onthaald. Toch werd het boek intussen al meermaals verfilmd én komt er nog een verfilming aan met niemand minder dan ‘The Crown’-actrice Emma Corrin in de hoofdrol.

Seks of liefde?

Corrin kruipt in de huid van hoofdpersonage Connie, een rijke en geprivilegieerde vrouw die niet langer verliefd is op haar man. Wanneer ze op een dag jachtopzichter Oliver op hun landgoed ontmoet, beginnen de twee in het geniep af te spreken. Wat begint als een onschuldig uitstapje, mondt al snel uit in een vurige affaire, zo toont ook de trailer die bomvol pikante scènes zit. Connie belandt uiteindelijk in een tweestrijd: volgt ze haar hart of doet ze wat de maatschappij van haar verwacht en keert ze terug naar haar man? ‘Je bent seks met liefde aan het verwarren’, wordt ze ervan beschuldigd. Daarom probeert Connie, vooral aan zichzelf, te bewijzen dat wat ze voelt meer is dan alleen maar spanning.

Het is ‘Unbroken’-hoofdrolspeler Jack O’Connell die in de huid kruipt van haar lover Oliver. ‘A Confession’-acteur Matthew Duckett vertolkt de rol van haar man Clifford. Verder duiken ook Joely Kim Richardson, die eerder al eens in een verfilming van het boek speelde, en ‘Anna and the Apocalypse’-actrice Ella Hunt op in de film die op 2 december op Netflix staat.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer veelbelovende trailers:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '