Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Ze doen allebei een belletje rinkelen.

Er duikt een opvallende gastrol én een gloednieuw hoofdpersonage op in ‘Lisa’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

‘Lisa’ wordt binnenkort nóg een tikkeltje leuker, want er duikt plots een bekende kop op als gastrol én er komt ook een gloednieuw personage bij. We stellen ze even allebei aan je voor.

Als je komende vrijdag, 13 oktober, plots de man van James Cooke ziet opduiken in ‘Lisa’ zie je geen spoken, het is per slot van rekening nog geen Halloween 😉. Dorian Liveyns (29) heeft namelijk een gastrolletje te pakken in de telenovelle. Hij zal Gerben spelen, het ex-vriendje van Gijs (Maarten Ketels). De twee botsen elkaar toevallig tegen het lijf, maar daar kan Gert (Bert Verbeke) niet mee lachen. Hij weet namelijk zelfs niet eens af van het bestaan van Gerben.

Onzeker

Dorian heeft natuurlijk al een pak acteerervaring. Hij is een populaire musicalacteur die al te zien was in onder meer ‘Daens’, ’40-45′ en ‘Mamma Mia!’. Dorian is niet het enige nieuwe gezicht dat in de reeks te zien zal zijn. Vanaf maandag 17 oktober verschijnt ook Britt Hellinx (25) op je kleine schermpje, en zij zal langer blijven plakken.

Britt kruipt in de huid van Lily-Rose, de dochter van een koppel diplomaten. Door haar gepriviligeerde en overbeschermde opvoeding weet ze niet echt hoe het eraan toe gaat in het échte leven. Ze leerde van haar strenge ouders om geen emoties te tonen, maar diep vanbinnen is ze eigenlijk heel kwetsbaar en onzeker. Ze kijkt dan ook enorm op naar de zelfverzekerde Amal (Naomi Stynen).

Idolen

Britt speelde eerder mee in de succesvolle jongerenreeks ‘wtFOCK’ waar ze Gill vertolkte en speelde eerder ook al een gastrol in ‘Thuis’. ‘Ik wist al dat ik wou acteren vanaf dat ik 3 jaar was’, zegt de actrice. ‘Het heeft altijd in mij gezeten en het moest er dus ook eens uitkomen. Ik kan het vaak nog steeds niet helemaal vatten: ik sta op de set met mensen waar ik al mijn hele leven naar opkijk, zoals Hilde De Baerdemaeker. Samenwerken met zulke talenten is zo een voorrecht. Elke dag leer ik nieuwe dingen bij en het is fantastisch om deel uit te maken van zo een geweldig team en goed geoliede machine. Ik ben enorm dankbaar dat ik dit mag en kan doen. Het smaakt naar meer!’

‘Lisa’ kan je iedere weekdag om 18u20 zien op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '