Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Het is zo maf wat ons allemaal is overkomen.’

PREVIEW: Hanne en Marthe kunnen traantjes niet bedwingen in ‘Liefde voor Muziek’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

K3 bijt de spits af in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’. Hanne en Marthe blikken terug op het moment dat ze werden uitgekozen als vervangsters voor Karen en Kristel, en dat roept heel wat emoties op.

Metejoor, Portland, Jaap Reesema, DAAN, Günther Neefs, Stef Bos en K3 trokken naar het zonnige Spanje om zich onder te dompelen in elkaars repertoire in het inmiddels al negende seizoen van ‘Liefde voor Muziek’. Dat het populaire programma ons weer zal voorzien van een resem hits, bewezen Metejoor en Jaap Reesema al met hun versie van ‘10.000 Luchtballonnen’. Het is maar een van de vele meezingers die de eerste aflevering aan bod zullen komen. In die episode staat K3 centraal, en dat zullen de meisjes geweten hebben.

Trip down memory lane

Ze worden niet enkel in de watten gelegd met topcovers van hun grote collectie aan nummers, ze krijgen ook een terugblik op enkele van hun mooiste momenten. Daartussen zit een fragment van het begin van Marthes en Hannes zangcarrière. Zij wonnen, samen met ex-K3’tje Klaasje, ‘K3 Zoekt K3’ en vulden zo de schoenen van het vorige trio Karen, Josje en Kristel. Deze trip down memory lane roept de nodige emoties op.

‘Ik heb de beelden van ons eerste concert lang niet willen zien’, vertelt Hanne met traantjes in de ogen. ‘Het is zo maf wat ons allemaal is overkomen. Alles gaat zo snel en nu zitten wij hier in “Liefde voor Muziek”.’ Op twee weken tijd gaven de nieuwe K3’tjes maar liefst achttien optredens in de Lotto Arena. ‘We hadden zoveel stress voor ons eerste concert’, aldus een geëmotioneerde Marthe. ‘Ik weet nog dat wij achter de schermen stonden en hoopten dat het publiek geen boe zou roepen.’

Het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ zie je vanaf 4 april elke dinsdag om 20u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '