Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Metejoor en Jaap Reesema geven het beste van zichzelf.

ZIEN: de eerste beelden van het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’

Annelies Hart

‘Liefde voor Muziek’ is terug! Vanaf 4 april kan je op VTM kijken naar het negende seizoen van de geliefde reeks en VTM lost nu al de eerste beelden. Metejoor en Jaap Reesema slaan de handen in elkaar en coveren een hit van K3.

Enkele maanden geleden kregen we al te horen dat ‘Liefde voor Muziek’ terugkomt voor een negende seizoen. Dit jaar trokken K3, Metejoor, Portland, Jaap Reesema, DAAN, Günther Neefs en Stef Bos naar het zonnige Spanje om zich onder te dompelen in elkaars repertoire.

De eerste beelden van dit nieuwe seizoen komen tonen meteen een verrassende cover van een nummer van K3. Metejoor koos voor ‘10.000 Luchtbalonnen’ en zorgde meteen voor een primeur, aangezien hij Jaap Reesema vroeg om er samen met hem een duet van te maken. Het is de eerste keer in het programma dat twee deelnemers samen een liedje van een andere deelnemer brengen.

Muzikale kruisbestuiving

Het duo dropte het resultaat van hun muzikale kruisbestuiving zonet in primeur bij Qmusic-dj’s Maarten en Dorothee. ‘Ik hou van duetten dus ik dacht, we doen er meteen eentje in “Liefde voor Muziek”. Ik kijk oprecht op naar Jaap. Het was puur genieten om dit nummer samen te zingen’, vertelde Metejoor.

‘Ik krijg meteen flashbacks naar de opnames. Als we nog maar naar elkaar keken, kregen we altijd de slappe lach. Het was echt heel bijzonder om samen muziek te maken in Spanje’, vult Jaap aan.

Bekijk ‘Liefde voor Muziek’ vanaf dinsdag 4 april op VTM en VTM GO.

Lees ook:

bestemming x jef angst
gestrand op honeymoon island aflevering 2
viva la feta wim willaert

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '