Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Al wist de afvaller wél waar de bus zich bevond.

Bella ciao: deze kandidaat moet zijn koffers pakken in ‘Bestemming X’

In ‘Bestemming X’ zijn de kandidaten ondertussen met hun bus tot in het noorden van Italië gebold. Al is het prachtige Venetië niet voor iedereen een topbestemming, want voor één kandidaat zit het avontuur er onherroepelijk op.

Met nog zes overgebleven kandidaten, trok de bus van ‘Bestemming X’ deze week naar het mooie Italië. Dat verklapte presentator Kevin Janssens, tot ieders verbazing, zomaar aan de deelnemers. Al blijkt het allemaal een pak ingewikkelder dan verwacht natuurlijk.

Wie is het?

De kandidaten wisten dus met zekerheid dat ze zich in Italië bevonden. Sterker nog: alle kandidaten wisten ook dat ze in Venetië waren. Omdat ze het allemaal goed geraden hadden, werden ze getrakteerd op een gezellig etentje in het hartje van Venetië. Al was het plezier maar van korte duur. Plots duikt presentator Kevin Janssens op: ‘De bus zal Venetië straks verlaten met slechts vijf passagiers.’ Zo zet hij de deelnemers meteen weer met de voeten op de grond.

De deelnemers moeten nu nog een éxtra spel spelen om te bepalen wie er mag blijven en wie toch naar huis zal moeten vertrekken. Ze spelen ‘Wie is het?’, met als doel te bepalen wie van de tien gemaskerde mannen hun presentator is.

bestemming x afvaller 4
© VTM

Een gevaarlijke gok

De kandidaten doorkruisen Venetië per twee op een heel typische manier: met de gondel. Op hun tocht verzamelen ze clues om zo een betere gok te kunnen wagen. Gokken ze juist, dan wordt hun orginele X dichterbij de echte exitlocatie geplaatst. Gokken ze fout, dan verschuift hun X verder weg.

Wanneer de maskers afvallen, blijkt die gok één deelnemer fataal te worden: de 26-jarige Zeno. Hij duidt de foute persoon aan en doet zo zijn eigen X het verste wegschuiven van de exitlocatie. ‘Ik heb er vrede mee en heb alles uit het spel gehaald. What more can I say?’, luidt het bij de afvaller.

In de exclusieve spin-off ‘Bestemming X: Het Complot’ worden wekelijks alle verborgen tips uit de aflevering van die week onthuld, maar ook de welgeplaatste misleidingen. ‘Bestemming X: Het Complot’ is elke maandag meteen na Bestemming X te zien op VTM GO en ook op zaterdag om 23u00 bij VTM.

Lees ook:

tweets de mol
strubbelingen gestrand op honeymoon island
big brother ali vertrek

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '