Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Ik denk niet dat ze mij leuk gaat blijven vinden.’

PREVIEW: eerste strubbelingen in ‘Gestrand op Honeymoon Island’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In ‘Gestrand op Honeymoon Island’ wisselden de vier koppels hun jawoord uit en werden op het onbewoond eiland gedropt. Nu is het tijd om te overleven, al heeft niet iedereen het daar even makkelijk mee. De eerste frustraties steken dan ook de kop op.

Eva en Koen hadden onmiddellijk een klik en voelen dat ze heel wat dingen gemeenschappelijk hebben. Toch stoten de tortelduifjes op een eerste struikelblok wanneer blijkt dat hun voedselvoorraad wel heel beperkt is. Eva wil impulsief gewoon alles opeten, want ze heeft honger. Terwijl Koen dat totaal geen goed idee vindt. Het zorgt ervoor dat de twee een diepgaand gesprek hebben over gierig zijn en zelfs hun al dan niet goed gevulde spaarrekening komt aan bod.

Eva biecht op dat ze stress krijgt als er véél geld op haar rekening staat omdat ze dan het gevoel heeft dat ze niet genoeg aan het leven is. ‘Als ik iets wil, dan doe ik dat. Of als ik iets wil hebben, koop ik dat. Ik denk daar niet over na’, aldus Eva. ‘Hoe minder eten er is, hoe zuiniger ik ga worden. Ik denk niet dat ze mij leuk gaat blijven vinden’, besluit Koen.

Blad, steen, schaar

Ook bij de andere koppels beginnen de lege maagjes te knorren. Vooral Joeri heeft honger, hij is het dan ook gewend om zes keer per dag te eten. Hij wil per se nog een blik eten openen, terwijl Sarah wil wachten omdat ze vreest dat ze anders te snel door hun voorraad zullen zitten. ‘Morgen bestellen we wel takeaway’, lacht Joeri die er zeker van is dat ze wel nieuwe blikken zullen krijgen de volgende dag.

Ze raken er niet uit, dus beslissen ze maar te tossen met een spelletje blad, steen, schaar. Wanneer Sarah wint, verandert hij plots de spelregels en moeten er drie partijtjes gespeeld worden. Maar Sarah weigert nog mee te spelen.


‘Gestrand op Honeymoon Island’ zie je elke dinsdag om 21u30 op VTM 2.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '